Tryvann for første gang i år

Trygve, Tommy og Fredrik kjørte til Tryvann i går kveld.  Det rapporteres om en flott sesongdebut på mandagsintervallene fra Smestad til Tryvannstårnet! At det ble en tung økt tviler nok ingen som har vært med til topps på - gutta sier at den var fin også! Vi får tro de på det:-) Belønningen på toppen er en fantastisk utsikt over Oslo, og selvtilfreds glis!

Det vanket ekstrapoeng til Tommy som dessverre kom for sent til Bakkekroen og starten der, men som ikke dro slukøret hjem av den grunn. Han satte på sporhundtjenesten og la i vei etter de to andre. Men, siden Trygve og Fredrik juksa litt - og gikk oppover i pausene(!!) - fikk Tommy aldri has på de. De møttes ikke før på nedturen. Kred til Tommy for å kjøre den økta mutters aleine, sikkert med stadig mindre håp om å nå igjen gruppa. 

Nå håper de at mange flere blir med neste mandag. Og, det er flere som har sagt de snart er klare, både Siw-Mette og Nina er gamle travere til Tryvann som bare tripper etter neste sjanse! Trygve og Fredrik bedyrer at hardheten på økta er oppskrytt, og altfor mange er redd for denne økta, ubegrunnet. "Det er ingenting å være redd for, det er bare ca. 7 km med løping i litt motbakke med hele 7 innlagte pauser" sier de. 

Det er bare å møte opp så finner man jo ut av det sier jeg:-)
Og man kan uansett nyte utsikten og den gode følelsen etterpå.


Onsdag blir det intervaller i parken - torsdag langtur på formiddagen! Følg med:-)

Kommentarer

  1. Dette høyrdes kjekt ut! Løper dykk ned att frå Tryvann også?

    SvarSlett
  2. De fleste løper ned igjen også ja - men det fins t-bane:-)
    Bli med!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar