Siste krampetrekning

I kveld var det topping av stafettformen som sto på programmet. Siri serverte ti single runder, med en bonusrunde til slutt for å få opp farten i beina før Holmenkollstafetten på lørdag. For min egen del sliter jeg litt med å gjenoppdage den gode løpefølelsen etter en lang vinter, det går ikke akkurat lett og uanstrengt framover. Kveldens økt kjentes mer som en siste krampetrekning enn finpussing av form, men pytt pytt. Det er heldigvis opptil flere av dere andre som ser ut som dere er i uforskammet bra form, så jeg er ikke bekymret for Treningscamps innsats verken nå til helga eller i løpssesongen for øvrig. 

Regnet og fridagen i morgen hindret nok en del fra å stille i parken i kveld, vi bikket bare så vidt 20-tallet når det gjelder deltakere (ikke intervallrunder - takk og pris). Disse trosset regn og helligdag: Andreas F, Barbo, Bibi, Birgit Sk (NY!), Bjørnar, Christopher, Claus (NY!), Fatima (NY!), Guro, Gøril, Ingvill (NY!), Irene, Ivan, Lea, Line G, Mari, Lise T (NY!), Marie M, Siri, Siw-Mette, Ståle og jeg. 

Og i morgen blir det langturmulighet for alle som vil og orker. Klokka 11 ved Skøyen stasjon. Det blir rolig tempo! Siri kommer, kommer du?

      

Kommentarer