Ryeløpet - kort men tungt

I dag var det duket for et av årets store 5 km løp - Ryeløpet ute i vakre Kongeskogen på Bygdøy.
Klare til start! Foto: Anne


Med et par hundre påmeldte løpere var det duket for en real løpefest, til og med opphold fikk vi av værgudene. Temperaturen var heller ikke verst, selvom det kanskje var litt mer lummert enn nødvendig. Å kunne løpe i short og singlett og ikke fryse før start (ok, så var det da noen som frøs..) er tross alt ikke en selvfølge i vårt vakre, lille land.
Hvor er Willy? Eller rettere sagt - finner du bunadskledde Vemund? Foto: Anne

Flere bunader og Campere var å synes i løypa: Marianne, Vemund, Wenche, Chirsti, Christopher, Astrid, Kåre (og ikke minst Anne som heiegjeng, fotograf og sekkepasser - jeg måtte bare låne alle de flotte bildene dine!). Det ble mange flotte tider, og Marianne løp trolig inn til enda en klasseseier. Det nye tidtakingssystemet syntes imidlertid ikke å fungere - og i etterkant av løpet stod det registrert en veldig ufortjent DNF på henne. Om de ikke får rettet det opp så har vi det ihvertfall dokumentert her!
Wenche i en lekker spurt! Snakk om å gi alt før målstreken. Foto: Anne
Marianne løper inn til det som ihvertfall burde bli klasseseier. Hun retter en takk til fotografen for dokumentering av målgang. Foto: Anne (så klart)
Løypa overrasket nok flere. Til tross for at den er kort og skillet mellom laveste og høyeste punkt ikke er så stort, er den ganske kuppert.


Om egen løpsprestasjon.. For å starte med det positive: jeg perset på 5 km distansen. At jeg ikke har løpt 5 km i konkurranse før og at farten i snitt var tregere enn samtlige av fjorårets 10 km løp lar vi være å ta med i regnestykket. I dag hadde jeg hverken kroppen eller hodet helt med, og manglende kvalitetsøkter den siste tiden fikk jeg svi for. Men kanskje er det like greit. I dag var jeg fornøyd med å stille på startstreken og komme over mållinjen, og det er ikke alltid bare bare. En liten omstilling halvveis, når jeg vurderte sterkt å gi meg, så var det gradvis opp med tempo igjen (Utrolig hvor mye motivasjon det er i å ha litt for mange kjentfolk ved mållinja..). Neste løp blir Fornebuløpet om 8 dager. Begrenset hva jeg får gjort med kondisen på den korte tiden, men jeg skal ihvertfall ha med meg hodet 110%!

Minner om at frist for ordinær påmelding til Fornebuløpet er i kveld kl 23:59! Alternativt er det mulig med etterpåmelding, men da blir det 100 kroner dyrere. 

Kommentarer

  1. Pga en feil var ikke alle antenner til tidtakersystemet korrekt koblet til, så mange fikk DNF i dag... men jeg fikk min klasseseier :-) Er jo så barnslig at jeg håper på enda et Ryekrus i samlinga! Grattis med super innsats Line - og alle andre campere som deltok!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar