Med håndbrekket på

For et par uker siden bestemte jeg meg for å sjekke jernnivået mitt igjen, ettersom maraton nærmet seg og jeg tenkte det var greit med en liten sjekk. Maraton er tross alt litt mer enn en liten spasertur i parken. Dessuten har jeg en forhistorie med lite jern og lite energi og store planer som forble planer.

Blodprosent 10 og jernlager på samme. Jeg har vært på lavere nivå før, så først ble jeg egentlig bittelitt glad - selv om jeg ønsket meg jernlager over minimumsnivået på 15. Det ble nye jernpiller og en grusom mage den første uka. Hvorfor spiser jeg ikke blodpudding og lever hver dag??? Hvorfor kan de ikke jernberike sjokoladen?? Er det Jonas og Jens sin skyld? Kan ikke FrP ta dette opp i spørretimen? Sporensstreks. Det er helt uhørt at Siv Jensen ikke setter de til veggs. 

I mellomtiden presser jeg appelsiner og stapper piller i kroppen.  


Og lurer litt på om jeg skal booste lageret med en injeksjon. Noen som har erfaring med sånt?

I følge legen gjør blodprosent på ti sammen med ferritin på ti at kroppen kjører med håndbrekket på. Nøyaktig slik jeg har beskrevet mine løpskonkurranser det siste året. Fu** jerntabletter med millimetereffekt, sett en skikkelig dose som løfter meg opp og løsner på brekket. Uten berg og dalbane effekt på magen. Kommentarer