Løpsfesten i mai fortsetter for fullt

I helgen feriet vi med Holmenkollstafetten. Vi er nå halvveis i mai, men har fortsatt mange flotte løpsmuligheter denne måneden. (Og ikke bare maraton i Edinburgh)

Tirsdag 21. mai arrangerer Rye IL Ryeløpet på Bygdøy - omtalt som Oslos største 5 km løp. Løypa går på turveien i og rundt Kongeskogen. Jeg finner ikke liste over påmeldte, men er sikker på at det er flere TC-løpere påmeldt allerede. Jeg fikk ikke løpt i fjor, da løpet var dagen før Fornebuløpet. I år er det imidlertid en uke og en dag før, slik at det er fullt mulig å kombinere for oss som ikke foretrekke doble konkurransedager. Så jeg er ihvertfall påmeldt. I fjor feiret hele 9 campere TC sin treårsdag i den flotte løypa.

Lørdag 26. mai får man igjen en mulighet til mykere løpsunderlag - da arrangeres Skaubygdløpet. Løypen går på turstier og skogsveier i Nordre Frogn, og i følge hjemmesidene er det krevende løyper hvor man vanskelig setter personlige rekorder. Her kan man velge mellom 7 og 21 km, samt at det tilbys en 3,7 og 6,4 km lang løype uten tidtakning.  I følge TC deltakerne i fjor var det en gjørmete, men positiv opplevelse - "skikkelig spaterapi". Jeg sitter fortsatt på gjerdet, men kanskje noen kan overtale meg...

Løpsfesten i mai avsluttes onsdag 29. mai med Fornebuløpet. Løpet arrangeres for fjerde år på rad, og jeg planlegger å løpe for tredje gang. For de som har lurt på hvor vårværet har blitt av vil kanskje få seg en overraskelse denne dagen. De siste tre årene har det vært svært varmt under dette løpsarrangementet. Det blir dermed en flott dag uansett - enten kommer endelig sol og varme ELLER så blir det behagelig løpevær. En kjapp titt på startlisten viser ingen påmeldt med Treningscamp som klubb enda... det må vi da gjøre noe med! Les om løpsopplevelsen i fjor her.

Ser jeg dere i løypa, eller?


Lurer du på om noen har plass i en bil på vei til et løp, eller ønsker du å treffe noen likesinnede i forkant av løpet for å roe nerver eller for en debriefing i etterkant? Del dine planer på vår facebook gruppe eller i kommentarfeltet nedenfor. Vi begynner å bli en stor gjeng, og er ikke vanskelige å be. 

Kommentarer

 1. Så har du også løp i Holmestrand søndag 26. Der den korteste er 27 km, dette inngår i Vestfold ultra challange. Absolutt over kommelig for alle TCere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra at du tar til ordet for 21+ løpene, Kåre! (Har lagt de litt på hylla denne delen av sesongen). Skal du løpe selv?

   Slett
 2. Du MÅ prøve Skaubygda, Line! Ja, det er tungt, men det er også et utrolig flott løp. Nydelig skogbunn, vakre omgivelser, når man kommer nedover før mål er utsikten over Oslofjorden helt fantastisk. Jeg har bare løpt den korte distansen (ca 7 km), men ville garantert løpt halvmaraton i år hvis jeg ikke var i Edinburgh :)

  Dessuten er det kjempekoselig der og et veldig flott alternativ til de store pengemaskinene av noen byløp! (Ingen dokø!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig god overtaling, Astrid! Dette må definitivt vurderes. Hadde tenkt 7 km, men 21 frister også. Men det var bare det at Fornebuløpet kommer bare noen få dager senere.
   Åå, gleder meg til å lese og høre hvordan Edinburgh går! Begynner du å bli klar?

   Slett
 3. Får se hva som skjer. Men har planer om den i Holmestrand som er hakket lengere 50 km. Men for de gale har de en på 50 miles også:-)

  SvarSlett
 4. Planen min er å kle meg opp i bunad og delta i Fornebuløpet i år også. Har løpt der alle de tre gangene det har vært arrangert. For oss flyinteresserte er går jo Fornebuløpet på historisk grunn, så det er noe jeg må ha med meg. Satser på at det ikke blir varmt som det har vært de siste årene.

  SvarSlett
 5. Er det noen som har erfaring med Grefsenkollen opp som går på lørdag?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar