Kom mai du skjønne milde

Camperne blåser i om onsdagen er rød på kalenderen og at været minner mer om en høststorm, onsdag er onsdag! Ok, det var kanskje noen færre som møtte i kveld - men de 37 som kom fikk full valuta for pengene.

Etter de to vanlige oppvarmingsrundene, der de nye fikk utdelt en belærende gamlis, delte vi gruppa i to.  For første gang i år kjørte vi ulikt program i gruppene. Den første gruppa kjørte plankekjøring med 6 doble, den andre gruppa kjørte høy IQ-opplegget med tre små pyramider. De smarte løp altså i gruppe to... ;-) Alle ble sluttkjørt og vel så det, og etterpå det blåste vi bort og hjem.

Det var en del spørsmål rundt endringene og medlemsregistreringen i kveld. Kan ikke presisere dette mange nok ganger åpenbart: Det er fortsatt gratis å trene med Treningscamp. Men, du kan nå velge å melde deg inn i Treningscamp som forening. Dette er ikke en snikinnføring av treningsavgift. Foreningen tilbyr fortsatt gratis trening, til medlemmer og ikke-medlemmer. Hvordan kan jeg si dette tydelig nok? :-)

Det andre nye er rundt registrering av hvem som er på trening. Medlemmene har selv plikt til å melde fra når de har vært på trening, men første måneden tar vi overgansregler. Så får vi se hvor mange vi får på lista med kombinasjon av hukommelse og selvregistrering. Lista nedenfor oppdateres altså fortløpende etter tilbakemeldinger i kommentarfeltet her og på facebookgruppa:
Anne Kristine, Bente A, Bibi, Camilla C, Carina, Cahrine B, Christopher H, Dordi Anne, Elisabeth A, Guro L, Janis, Ida L, Lea, Lise Marit, Maren, Maria B, Marie X, Mari L, Nathalie, Nina H, Per-Kristian, Pål R, Siri S, Sissel O, Synne D, Stian S, Tove, Vibeke og Åse


Kommentarer

 1. Ser ut som jeg er "glemt" her :) Dordi Anne

  SvarSlett
 2. Jeg observerte dessuten Natalie, venninnen til Bibi!

  SvarSlett
 3. Takk jenter - de er lagt til nå!
  Hvis noen kan fortelle meg hvilken Marie vi hadde blir jeg også glad:-)

  Nå mangler det ikke så mange lenger - men tror mange av de nye har falt ut!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar