Iformløpet - i morgen!

Hjelp, som dagene flyr! Maraton kom mot meg i rekordfart de siste to ukene, og nå har jammen den første post maratonuka rast avsted også - og det betyr Iformløpet i morgen og Smestadammen Rundt på søndag. Hjelp!!
Fra fjorårets iformløp i Sofienbergparken.  Foto:Iform. Lover bedre antrekk i år

Søndagens arrangement har jeg sånn tålelig kontroll på - 70 premier er i hus, startpengene er sånn høvelig i vater med antall deltakre, sola kommer, bakerne er klare -  og hva kan vel gå galt da?

Men morgendagens løp, 5 km - vel. Føler meg alt annet enn klar for det. Ble litt overrasket over at denne fredagen heller ikke har en pausedag før lørdagen kommer. Prøvde beina på rolig løping i går, og det var en begredelig affære. Tunge og dorske, har liten tro på at de blir med på fart og moro i morgen. Men, kanskje overrasker de stort:-) 

Jeg har foreløpig kun sjekket hva et står om henting av startnummer, og det virker som det bare kan gjøres i dag - innen kl 20? Noen som vet at man kan hente før start i morgen?

Jeg har sjekket hvor starten går (v Skøyen skole) og hvordan løypa er - og det blir mye hjemmebane for oss Camperne. Været ser også ut til å bli flott - så det er vel bare å glede seg! 

Når begynner det hele og hvor mange Campere har vi med?


Kommentarer

 1. Jeg er med, men skal løpe sammen med en venninne som har som mål å komme under 45 minutter på 5 km. Det blir med andre ord et løp som ikke handler om pers for meg. Tror det blir deilig :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres lurt ut Lea! Har du prøveløpt maratonbeina dine?

   Slett
  2. Var i parken på onsdag og løp for én gangs skyld den korteste runden. Det holdt, men bena føles veldig fine altså, bare litt tomme :-)

   Slett
  3. Mine kjennes tomme og tunge, men vi får se hva de finner på i morgen:-)

   Slett
 2. Jeg skal løpe 10 km! Gøril spurte meg før i dag om hva målet mitt er, merker jeg har veldig lyst til at tida skal krype nærmere 45 enn 50 minutter. Vel, det finner vi ut i morgen!

  SvarSlett
  Svar
  1. På hjemmebane kan alt gå an Lise!! Krysser fingrene for deg:-)
   Husk at du MÅ stille eg laaaangt foran ved start!

   Slett
 3. Jeg skal løpe 5 km, men i regi av noen av jentene på jobb. For å være med på det sosiale om kvelden, måtte jeg bli med på selve løpet. Kjenner at jeg ikke er spesielt klar... Trent intervaller kun èn gang (i parken med dere), altfor tung i rompa, generelt lite energi pga søvnmangel + at det er meldt så bra vær og jeg takler varme svæææææært dårlig. MEN - jeg kommer vel i mål :) Bare å prøve å ikke forvente så veldig mye av meg selv. Får gå som det går. Jeg er nå i det minste med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Med startnummerpå brystet våkner konkurransemennesket i deg Randi! Vi ses ved start da!

   Syns løypa ser fin ut, litt bakker blir det, men et blir mye grønt og mykt unerlag:-) Kan være litt trengt å løpe forbi i den engelske park - i alle fall enkelte steder. Så, bare å stille seg fremst!

   Slett
  2. Da får jeg stille meg langt foran :)

   Vi sees!

   Slett
 4. Hvordan synes du forresten løypa ser ut, Siri?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar