Endringer!

Treningscamp har hatt en formidabel tilvekst siden oppstarten for 4 år siden. Det skrives stadig noe om oss, vi er veldig synlige på løp i våre svart/orange drakter og jeg antar også at jungeltelegrafen jobber for oss. Det virker i alle fall slik, når man teller opp antall nye hver onsdag!

Treningscamps treningstilbud med gratis løpetrening i Frognerparken hver onsdag, hele året, er populært og du kan stole på at vi er der. Du kan også stole på at selv om tittelen på denne posten er endringer, så endres ikke dette!!

Treningscamp skal fortsette å tilby gratis treninger - forhåpentligvis enda flere enn før.

Det vi imidlertid endrer på er følgende:
Organisering: Treningscamp som organisasjon er stiftet. Styret presenteres her, det er valgt for ett år. 
Dette gjøres for å få at du skal få en enda mer solid aktør å forholde deg til. Det blir flere som drar lasset enn det har vært tidligere. I tillegg formaliseres Campen. Foreløpig tilsluttes vi ikke en særkrets i NIF, det tar vi ev stilling til ved årsmøtet.

Medlemskap: Alle som ønsker å være medlemmer i Campen må melde seg inn på nytt. Link til innmeldingsskjema. Årskontingenten er satt til 50 kr. Den dekker ingenting, men gir et par fordeler: Rabatter vi forhandler oss til på løpsrelaterte produkter, stemmeberettigelse i foreningen, valgbar til tillitsverv i foreningen, mulighet for å delta i Månedens Camper konkurransen ++
Alle som ønsker det kan registrere seg som medlemmer, det er selvsagt ingen opptakskrav eller miniumsoppmøte på trening. De som allerede er registrert i den gamle medlemslista får mail med link til ny registrering, den gamle lista slettes etter hvert.

Treningstilbud: Gjelder ikke-medlemmer og medlemmer, og den eneste forskjellen du vil merke er at vi slutter med fullstendige navnelister på de som deltar. Vi kommer til å telle totalt antall deltakere, og navnelisten vil kun bestå av registrerte medlemmer som selv har ansvar for å komme på listene. Dette gjør vi ikke for å få et a og b lag, men fordi vi ikke greier å holde styr på navn på alle nye (og gamle) lenger. Vi ønsker også å fortsette med de personlige måtene å gjøre ting på i parken; hilse, heie og sånne ting! Dette er ikke SATS eller Elixia:-) Endringer - gode endringer!Vedtekter - link
Styre - link
Innmeldingslink

Kommentarer

 1. Så for meg, som dukker opp sånn cirka annet hvert skuddår på trening, men som likevel digger å ikle meg TC bunaden: er det mest hensiktsmessig for TC som organisasjon at jeg er medlem eller ikke? Spiller det noen praktisk rolle?

  Og i forhold til å delta på trening så settes det altså pr i dag ikke noen krav om medlemskap; alle er velkommen uansett, slik som før?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, altså, bare så vi har det på det tørre: jeg har ikke noe problem med å betale 50kr for medlemskap (som aktiv, mindre aktiv eller mer eller mindre støttemedlem) men jeg tenker bare for organisasjonen sin del: er det ønskelig med slike tullinger som meg som medlem eller skaper jeg bare bry i papirene? ;-)

   Slett
  2. Det spiller en rolle, for jo flere i er - dessto sterkere står vi!
   For å delta på treningstilles kun ett eneste krav: Oppmøte:-)

   Velkommen som medlem Silja!

   Slett
  3. Bra, for jeg vil selvsagt være medlem ;-)

   Slett
 2. Jeg melder meg inn jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen! Når kommer kondis som egen særkrets i NIF Tim?

   Slett
 3. :) Kondis har nok ingen planer om det - hvertfall ikke ennå.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar