Ekstra friske bursdagsintervaller

I dag fyller Treningscamp fire år! Hipp, hipp hurra for Siri og alle campere!

Selvfølgelig feiret vi med intervaller i parken. Siri var på plass som øverstesjef og delte gruppa i to: En for nybegynnere eller de som skal løpe maraton i helga og en for de som virkelig hadde behov for å lide litt. Siri, som skal løpe maraton på søndag, tok selv ansvar for den litt roligere gruppa og løp fire doble runder. Jeg ledet gruppe to som (ikke overraskende) løp pyramider. 

Det var nesten opphold i starten av økta, men selvfølgelig kom regnet sterkere tilbake etter hvert. Likevel var det mange i t-skjorte eller singlet i kveld, så vårvarmen er definitivt her. Jeg synes folk er veldig flinke til å pushe hverandre framover, og det er bare å fortsette med det. Noen ganger er jeg for sliten til å rope og heie, men det hender jeg bruker kreftene på å øke litt på farten og prøve å komme forbi den som ligger bittelitt foran meg i løypa. Da er det moro når vedkommende svarer og setter opp farten - det vekker i hvert fall konkurranseinstinktet hos meg. 

Snille og gode Maria hadde tatt ansvar og bakt blåbærmuffins til alle som belønning etter trening. Ingen bursdag uten kake! Jeg prøvde å overbevise de nye om at dette er den eneste dagen i året campere spiser kake, men den var det ingen som beit på. Jeg har dessverre ingen bilder fra kveldens bursdagsfest, men du kan jo tenke deg en gjeng på cirka tretti personer i vått treningstøy som henger rundt et tre i Frognerparken og spiser muffins. Det var koselig, altså!

Disse var med i kveld: Irene, Mari, Line, Ragnhild, Andreas K, Andreas F, Janis, Jan Sverre, Camilla C, Bibi, Katrine B C, Kathrine K, Carina, Gøril, Tommy, Trygve, Olav, Ida W-J, Per Kristian, Atle, Henrik (NY!), Monique, Maria, Abdi, Bjørnar, Ivan, Fatima, Nadime, Eli H, Alex, Siri og jeg. Jeg oppdaterer navnelista etter hvert som nye navn dukker opp på Facebook eller i kommentarfeltet. 
Og nok en gang: Gratulerer med dagen, alle sammen!


      

Kommentarer