Dobbelt eller pyramider- valg i duskregn

Nå i juni er det løp for alle penga, så vi var bare omtrent 30 stykker i parken i dag. Flere av de faste camperne var en tur og løp Fornebuløpet. Det betyr ikke at vi som var i parken ikke fikk kjørt oss, tvert imot! 
Vi delte i to grupper. Den ene kjørte pyramider med Gøril, ( 1-2.1 x 3) den andre (og litt større gruppa) kjørte doble runder. Det var frivillig hvilken gruppe folk ble med på. Den største gruppa ble de som kjørte dobbelt, og de fikk jommenmeg en ekstra bonusrunde på slutten. Super innsats på alle mann, ingen tvil om at farten gikk opp den siste runden. Det var mange som nikket mens de fikk igjen pusten da de ble spurt om de var slitne. Herlig!
Tre nye hadde våget seg i parken- vi håper vi ser dem igjen. Ellers så var hvertfall disse med og løp: Maria, Mari, Andreas K, Andreas F, Atle, Birgit, Claus, Maren, Lea, Per Kristian, Unni, Gøril, Janice og Rune. Trykk liker om du også var der, så kan jeg legge til flere navn. Husken var dårlig i dag.

Hele gjengen løp forøvrig i duskregn, det perfekte løpevær når gradestokken klokken 20 viser 18 pluss. Småregn i Frognerparken er mye deiligere enn grillos.

I helga er det muligheter for flere løp. Lørdag er Iformløpet, med muligheter for å løpe både 5 kilometer og 10 kilometer. Og ikke minst så er det Smestaddammen rundt både for barn og voksne søndag. Skal du ikke delta, er det alltid lov å heie. 
     

Kommentarer

Legg inn en kommentar