Den vanskelige uka

Søndagens langtur nærmer seg, og jeg har troa på at det blir en fin tur! Akkurat nå sitter jeg på flyet til Edinburgh sammen med Hege, Astrid og Ingrid - og sikkert flere som skal løpe. Værvarselet er bra, ca 10 grader og sol. Kan strengt tatt ikke kreve mer optimale forhold:-)

Den siste uka nå har flydd forbi i ekspressfart. Da jeg gikk inn i uka tenkte jeg det skulle bli den vanskelige uka i maratonoppladningen, fordi løpingen skal ned på minimumsnivå for å sikre mest mulig løpeklare bein til søndag. Jeg trodde jeg ville kjede meg med masse nyervervet fritid. Men, det var  før jeg egentlig tok inn over meg hvor mye som var på timeplanen. Og, at poden skulle bli syk. Dermed ble det superlett å trene lite. Og, overskuddet fins i beina - om ikke akkurat i hode, akkurat nå. 

Etter seriøst høyt inntak av jern de siste tre ukene føler jeg nå at overskuddet er der, beina vil løpe fort og håndbrekket slipper taket. Det er en utrolig deilig følelse!! Litt sur på meg selv som ikke skjønte det tidligere, men men. Gleder meg til resten av sesongen, uansett hvordan maraton går på søndag:-) 


Tradisjonen tro - du kan vinne premie ved å tipe på sluttiden min. Jeg gir ingen hint om målet, på maraton kan uansett mye skje. Premie venter den som kommer nærmest! Du må gjette før kl 10:30 på søndag:-)
  

Kommentarer

Legg inn en kommentar