Årets første bad

Endelig nærmer det seg årets første løp for min del! OK da, jeg har ikke mange løp på samvittigheten. Egentlig har jeg ikke så mange kilometer i beina heller, men akkurat Råskinnet falt jeg for første gang jeg hørte om det. Til lands og til vanns - det mangler bare i luften med. Værmeldinga lover gode forhold for gjørme og sprut, så jeg gleder meg. Betyr det at jeg er glemsk? Ikke bare. Jeg husker at jeg kreket meg opp sukkertoppen rett før mål på ynkeligste vis i fjor. Og jeg har forstått såpass som at å starte i 6. pulje i år er en degradering fra fjorårets 4. pulje. Ser du denne i morgen? Rop HEIA MARI! Jeg trenger det garantert.

Men i morgen handler det ikke om førstemann i mål for meg. Det handler om å få løpe ute, i et løp som for meg er hardt, men blandet med humor og litt galskap som gjør det lettere å holde ut. Kronglete stier, plask og fuglesang trekker oppmerksomheten vekk fra de tunge beina. Håper jeg! 


 

Kommentarer

  1. Skal se etter deg. Lykke til! :o)

    SvarSlett
  2. Siden jeg antagelig ligger i "dødsstille" mens du sliter i gjørma, roper jeg et høyt "Heia Mari!!" gjennom eteren. Dette klarer du 8-)

    SvarSlett
  3. Lykke til! Skal også se etter deg :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar