Vikarsjef og parkruss

Mange løpere og flere nye i dag. Veldig moro! Ikke fullt så moro at Siri ikke kunne komme i kveld, men vi klarte oss sånn noenlunde likevel. Jeg delte gruppa inn i to: En gruppe løp ti enkle runder, og den andre løp fem doble runder. Dobbel-gjengen rakk til og med en bonusrunde. Respekt! 

Var du på Treningscamp for første gang i dag, sitter du muligens i sofaen nå og lurer på hva slags opplegg du var med på tidligere i kveld. Jeg tillater meg å komme med tre tips: 

1. Kom tilbake!

Den første gangen er verst. Hvis du synes økta i kveld var pyton, må du for all del komme igjen neste uke. Det blir gradvis lettere!


2. Finn en rygg og bit deg fast. 

Du finner raskt ut hvem du løper sånn cirka like fort som. Finn gjerne en person som er hakket raskere enn deg og ikke la vedkommende slippe for langt foran deg i løypa! Det er bare snakk om noen uker før dere løper ved siden av hverandre. 


3. Bli vant til smerten. 

Høres muligens fælt ut, men jeg mener det. Intervaller er ekstremt effektivt, og aller best utbytte får du ved å pushe deg selv. Du klarer litt smerte i noen minutter. Det gjør deg sterkere! 

Fremdeles i tvil om hva du kan få til? Les disse løperportrettene, og bli inspirert av hva andre har oppnådd! 
Mari: Tilfeldigvis en løper
Halvor: Sikter mot bakketoppene
Anna: Fra emo til camper
Christopher: Optimisten som aldri gir seg

Kveldens flinkiser: Vemund, Atle, Trygve, Bård, Ingvild (NY!), Kaja, Camilla C, Thea (NY!), Celine (NY!), Tor Erling, Ivan, Ingebjørg, Mathias, Eva (NY!), Invill (NY!), Barbo, Helge, Hege, Vegard, Janis, Kåre, Andreas F, Mari, Ragnhild, Caroline J, Anne, Wenche, Kathrine, Guro, Ståle, Mariken, Ellen, Per Kristian, Maria, Ingrid (NY!), Birgit, Tonje, Emilie (NY!), Malin, Kristin, Åse, Christopher, Tove, Siw-Mette, Carina, Bibi og jeg. Savner du navnet ditt eller har vi stavet det feil? Vær så snill å si fra i kommentarfeltet. 

Ellers registrerer vi at russen er tilbake i parken. De er like bråkete som i fjor og året før der og året før der igjen. Heldigvis er det ikke lenge til 17. mai. 


     

Kommentarer