Vårslipp

For et par uker siden hadde jeg et lite mareritt om at det plutselig var stinn brakke i parken og at treninga ble bare kaos. Gruppa var så stor at den var umulig å samle, navneleken var det bare å oppgi og alle løp feil. 

Kanskje var denne drømmen et lite varsku, tegn fra oven eller et annet sted. I kveld var det i alle fall hele 40 Campere i parken! Det kom veldig brått på etter den kalde vinteren med 5-15 stk på treningene.

Her er navnelista vi har greid å skrape sammen så langt, etter mye strev!
Andreas F, Anne E, Anne R (ny), Ann Therese(ny), Atle, Bibi(ny), Birgit, Bjørnar, Brede, Camilla B, Camilla C, Caroline, Carina, Chirsti, Elisabeth A, Gøril, Halvor, Helene, Ingebjørg, Ingrid, Irene, Ivan, Janis, Lea, Line G(ny), Lise M, Mari, Maria, Marie, Nina H, Per, Pål, Ragnhild(ny), Randi H, Siri, Siw Mette, Tor Erling, Tove, Vemund
- meld fra ved feil/mangler!

Mange nye tok turen i dag, men det gjorde jammen mange av de gamle sliterne som har gått på ski i vinter eller har en eller annen dårlig unnskyldning for ikke møte i parken... ;-) Velkommen til dere alle!


I kveld løp vi omtrent samme økta som forrige onsdag, ca 1 km oppvarming og nedjogging - og i midten 10 drag opp bakken. Noen fikk 11, andre fikk 9 - men de fleste altså 10. 
Utrolig så tung den bakken var i dag!! Nederst var den om mulig enda våtere enn sist gang, men dette løser vi altså elegant med å starte der det blir tørt.

Med en så stor gruppe ble det unektelig litt trangt her og der, men ingen store kollisjoner eller uoverensstemmelser om hvem som hadde rett på det beste sporet eller hvem som burde vike. Det hele foregikk nokså fredelig, alle hadde nok med sin egen pust og syre i beina. De gutta som var tøffe nok til å møte i parken i kveld fikk en opplevelse litt utenom det vanlige; ca tretti jenter halsende bak opp bakkene. Unnskyld; ca tretti vakre, spreke og våryre jenter! 


 

Kommentarer