Reisefeber: Paris maraton

Da sitter jeg spent og venter på gaten ved Gardermoen. Om kort tid går flyet til Paris. Mitt første besøk til The city of love. Men skal jeg på kjærestetur? Nei, det kjæreste jeg har med meg på denne turen er mine Adidas Adizero Boston, som igjen skal få muligheten til å geleide gjennom en noe spesiell sightseeing tur. Om 1 døgn og 16 timer skal jeg løpe Paris maraton!

45 000 løpere, en løype som strekker seg igjennom en av Europas vakreste byer.. Det blir noe helt annet enn vintermaraton på Jessheim

Oppladningen i vinter har vært noe annerledes, også. Det har vært stopp med konkurranser etter Jessheim i november, og som for de fleste er vinteren noe sparsom på de tøffeste øktene.

Dermed går jeg med helt åpent sinn inn i det som kommer til å bli en spennende, men krevende opplevelse. Oppdateringer kommer!


 

Kommentarer

  1. Lykke til med morgendagens maraton Line. Kjenner det begynner å krible i maratonfoten nå som jeg leser om alle som skal løpe maraton. Det blir ikke noe maraton på meg nå i vår, men vi får se til høsten om det ikke blir aktuelt med en maraton da.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar