Langturgalskap

Søndagens langtur ble virkelig av det lange slaget, og skikkelig sosial!
Anne E og Hege møtte meg på Skøyen til avtalt tid - og vi løp på den tilmålte tiden bort til Lysaker og møtte Ingrid, Marianne, Monique, Trygve og Siw Mette.

Derfra tok vi en rundtur på Fornebu, det ble løpt både på sti og vei - mye som mangler før våren er grønn - men det hvite er i alle fall borte nå:-) På Fornebu tok Anne og Monique hjemover, de fikk nok 20-25 km hver selv om de sa takk for følge allerede her. Resten løp over Oksenøya og fulgte etterhvert den fine kyststien langs Høvik, litt asfalt og trafikklarm før vi var ved Sandvika. Her delte gruppa seg igjen; Ingrid, Siw-Mette og Trygve dro innover og oppover mot Røa etterhvert- den andre halvparten tok en rundtur på Kalvøya før vi fulgte straka veien inn mot byen. 

Dagens løypevalg

Det ble mange som fikk en perfekt langturlengde før maraton med 30+, Marianne derimot dro til med nesten 40.  Klokka mi stoppet ved ca 36.5 km - og beina mine har i flere timer fortalt meg med store bokstaver at dette var vondt og langt. Resten av dagen har jeg vært fryktelig passiv!! Men, nå begynner beina å fungere ok igjen. Og, jeg tror jeg er klar for årets maraton i Edinburgh. Tar nok løpefri i morgen ja:-)


Takk for turen!!


 

Kommentarer