Langtur

I de flestes treningsuke finner man en langtur, og for mange ligger denne i helgen. Når man melder seg på langløp som maraton, kreves det at man setter av litt ekstra tid til disse øktene. I mitt treningsregime er langturen kanskje den aller viktigste økta i oppladningen til maraton. Hvilket tempo jeg kan holde på intervallene blir underordnet, hvis jeg ikke kommer meg til mål for egen maskin!

Denne søndagen skal jeg løpe min lengste langtur før maraton om en drøy måned - og jeg inviterer derfor dere med på sosial skravleløpetur. Man kan hoppe på eller av underveis. Turen går fra Skøyen og ut mot Sandvika, trolig en sving innom Fornebulandet og Kalvøya. Tror returen går via Østerås, Grini og Røa - en historisk rute altså! 


To mulig oppmøtesteder - utallige avhoppmuligheter!

På kartet ser du de to annonserte startmulighetene, trykk på bildet for å få det større. Oppmøte og start Kl 10 fra Skøyen (mellom togstasjon og Elkjøp). Løper du fra byen regner du inn 15-25 min ekstra, avhengig av hvor i byen du starter. Snaue 3 km etter start fra Skøyen er vi ved Lysaker, klare for å ta med nye passasjerer. Vi legger altså en sving innom Fornebu etter Lysaker, og de som har lyst på en 10 km langtur kan dermed vende nesen inn mot byen igjen allerede etter denne rundturen. For de som ønsker seg 20 km er det bare å fortsette ut forbi Høvik og mot Sandvika. 

Om en ikke vil løpe fram og tilbake holder vi oss ganske nært togskinnene:-) 

Bli med du også - tempo er overkommelig: 6-6:30. Mange har allerede meldt at de blir med, så her er det gode muligheter for å hente inspirasjon og tips fra andre løpere! Skriv i kommentarfeltet om du blir med, så vet vi hvem vi skal vente på. Har notert Hege, Ingrid, Marianne, Siw-Mette, Trygve på kanskje - men ikke sikker på hvor alle hopper på:-)
  
   

Kommentarer

 1. Bra tiltak! Skal på fest lørdag kveld, men kanskje jeg kommer til Skøyen stasjon klokka 10 søndag. 6:15-tempo klarer jeg fint 10-15km og henger med til Sandvika. Hvis jeg ikke er på Skøyen kl 9:55 kommer jeg ikke. God tur :)

  KnutØ

  SvarSlett
 2. Dette høres supert ut, jeg er med. Hopper på ved Lysaker, klar der kl. 10.15. Hvor er det enklest å møtes? Ved gangbrua på nedsida av E18?

  SvarSlett
 3. Jeg ha lagd en pil på kartet over - men det er kanskje ikke så enkelt å se eller hva Trygve? Tenker helt nede på sjøsiden av E18 og toget, ved en rundkjøring:-)

  SvarSlett
 4. Ah, ok- den er grei! Skal nok klare å finne dere:-)

  SvarSlett
 5. Møter dere på Lysaker kl 1015 ganske sharp!

  SvarSlett
 6. Jeg stiller på Lysaker!
  Monique

  SvarSlett

Legg inn en kommentar