I´m a TC-beliver!

Oslo er i en noe unntakstilstand om dagen. Ihvertfall hvis du bor eller jobber på Fornebu eller har en datter i fjortis alder. En liten blond fløtepus fra Canada lokker over 60 000 skrikende (og til tider løpende) jenter ut til Telenor arena denne uken.

Treningscamp derimot - vi lokket over 45 (!) løpere på en fantastisk intervalløkt i Frognerparken i kveld. Vi nyter at våren er her, og at vi er full gang med å løpe vår vanlige runde. (Så til og med noen løpe i t-skjorte i dag!) Dette var min første gang etter vinteren i den vanlige løypa. Det var både tungt  og godt - akkurat sånn som effektiv intervalltrening skal være.

Det ble enkel og dobbel runde annenhver (1-2-1-2-1-2-1-2-1). For de som ikke har løpt meg oss før er en runde i underkant av 500 meter, pluss/minus etter om du løper fortere eller senere enn tidtaker. Målet er at vi alle har like lang pause. Med to runder oppvarming er man plutselig unnagjort nærmer 7,5 km i et lystig og sosial lag. Kan det være bedre?

Vi hadde mange nye i parken i dag, noe som er veldig gledelig å se. Siri tok initiativ til en liten "fadderordning" ved at man løp sammen under de oppvarmingsrundene. Synes selv dette var en hyggelig måte å hilse på nye på, og håper også det var en fin introduksjon til gruppa vår. Var dette din første gang med på TC må du gjerne dele din erfaring i kommentarfeltet her på bloggen eller i facebook-gruppa! Jeg vet av erfaring at det er tungt å komme i gang, men progresjonen er fantastisk om man fortsetter å komme. 

Sprekingene som var i parken i dag var:
Andreas F, Anne E, Anne Kristine, Anniken M (Ny!), Atle, Bibi, Birgit, Bjørnar, Bård, Carina, Cathrine M, Christopher, Dordi Anne, Elisabeth A, Etty, Guro, Gøril, Halvor, Hege B, Helge, Ida, Ingebjørg, Ingrid A, Ingunn (Ny!),  Ingvill (ny!), Janis, Kaja, Kåre, Lea, Line S, Malin (Ny!), Mari, Maria B, Maria M (ny!), Marie (ny!), Mariken, Nina H, Pål, Siri, Ståle (Ny!), Synne D, Therese (Ny!), Tommy, Tove, Vegard, Åse (Ny!)
 

Kommentarer