Fredrikstadløpet 2013 - ille langt

Foto: Fredrikstad Blad - Harry Johansson

Jeg har sagt det før og jeg sier det  igjen; denne vinteren har vært laaaang. Så, ny løpesesong var veldig velkomment! Det var gøy å løpe løp igjen, i alle fall de tre første rundene av de fire halvmaratonkonkurransen går over. Positive tanker, fine kilometertider, ganske lett i steget. Masse heiing og stemning pga tulleskjørtet mitt.  Men, den siste runda kunne jeg fint ha spart meg. Den ble bare negativ og tung. Og, det er tredjerunda som skal være det, så skal fjerderunden liksom være lettere fordi man nærmer seg mål og sånne ting. Men, det var bare sirup i frasparket og tankene sånn her: "Ikke så farlig om det blir 1:44 ditt eller 1:44 datt. Samma hva tida blir, bare kom deg i mål. Vær happy med dette. Du har jo ikke formtoppa noe. Du har ikke spist nok. Du trener mot maraton i Edinburgh. Dette er bare en test på formen, og det ser jo fint ut dette." 

Hva i all verden skal man med sånne tanker??
Første el andrerunda, godt humør:-) 


To timer før start hadde jeg følgende indre samtale. 
Magen: Vi er sultne her nede. NÅ. Veldig sultne.
Meg: Oj, voldsomt da. Godt jeg tok med to knekkebrød
*gomle, gomle*
Magen: Hallo? Er det noen hjemme? Vi er faktisk sultne her nede?
Magen: Halloooo???

Talentløst. Godt mulig jeg gikk tom på den tredje runda et sted. Ti timer mellom måltidene på en sånn dag er teit. Virkelig teit og talentløst og alt sånn. Nå er jeg i skikkelig crappy shape. Fortjent.

Det er problemet med barn og familiegreier, det er en kabal som skal gå opp, og det er ikke alltid det blir tid til gjennomtenkte planer for meg. 

Barneløpet - guttungen elsker å løpe og forlangte en runde til etterpå. 

Veldig fornøyd med medaljen! 


Løypa var døll i år, hvor mange svinger og krinkelkroker greier de finne liksom? Dette var alt annet enn plankekjøring. Jeg ble helt desillusjonert flere ganger av de svingene og krumspringene.

Men, det var gøy å løpe altså! 

Marianne ut fra start - konsentrert som alltid!

Grattis til dere andre Camperne i dag. Trygve, Vemund, Marianne og Andreas F! Kult at så mange tar turen til plankebyen. Barneløpet var en skikkelig højdare forresten! 
Kommentarer

 1. Sånn er livet med løping.Men du kom deg i mål med stil! Og ja, det har vært en grusomt lang vinter, og ja, det var uendelig med krappe svinger. Men nå er det bare å begynne å tråkke asfalt, for alvor!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp - for vi digger asfalt!! Og, nå sier de jaggu at det skal bli varmt også. Ikke til å tro:-)

   Slett
 2. Det med varmen tror jeg ikke på før all snøen er borte. Her jeg bor er det fremdeles isete i skyggen og digre snøfonner langs veien. Pluss for første hundetur i joggesko idag.
  Dobbelpluss for fin fin sesongstart for deg. Trippelpluss for tutu-en - har du mange?, eller holder de bare ekstremt godt i vask?
  Trekker fra en pluss for mangel på spising.
  Gratulerer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, detv med varmen skal jefg kjenne før jeg tror noe på det. Minus 6 i morges igjen. Lurevår deluxe

   Skjørtet er helt vedlikeholdsfritt og ikke en skramme å vise til!

   Slett
 3. Hurra for deg! Litt mental kamp er perfekt oppladning til Edinburgh :) du er supersterk og jeg er sikker på at det blir kanon! Grattis med flott sesongstart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Line! Har litt å jobbe med fram mot Edinburgh, men får ta en dag og en kilometer av gangen:-)

   Slett

Legg inn en kommentar