Forårsforsett

I Danmark har de ikke bare nyttår, men de har også forår og efterår. De har også tress og fems og sånn, men jeg skal bare snakke om år akkurat nå. Forår, det er våren selvsagt og hva passer vel nå bedre enn et par nye forsetter? Alle har gode forsetter ved nyttår, og ingen greier følge de. Og jeg vet hvorfor. Det er dritt kaldt og mørkt og glatt og helt feil tid å endre livet sitt. Nå derimot, nå er det helt perfekt rett og slett. 

Jeg skal trene styrke minst en gang i uken - det er mitt forårsforsett
Æresord
Kors på halsen
Ingen ljugekors

Jeg begynte i dag. Det var ikke mye som skulle til før jeg var utkjørt. Det var rett og slett pinlig lite. Dette kan bare bli bedre!!

Du trenger også ett forårsforsett eller tre. Hva med å komme i parken hver onsdag kl åtte på kvelden? Og, hva med å begynne i morgen? Ja, i morgen! Du hørte hva jeg sa? I morgen!

Da ses vi til 45-50 min sosial og hard løpetrening - ikke sant? Det blir 10 drag i "bakken" vår, med 1 km oppvarming og nedjogg, sånn ca.
Kommentarer