Få timer igjen

- til årest Sentrumsløpet!!!


Spenning, nervøsitet, glede, urolig mage, skovalg, temperatursjekk - hvor mye klær bør man ha på? Hvordan var det å løpe ti kilometer så fort man bare kan? 

Noen som kjenner litt på noen av de nevnte??
Behov for å roe nervene sammen med andre Campere før start?

Ses ved fontena på National 14:20 - eller til barneløpet kl 13:00

Jeg har hvilt meg i form denne uka, ikke løpt en eneste meter. Ikke fordi det er lurt, men fordi sånn ble denne uka. Forbannelsen synes å være opphevet, feberen er forduftet. Hodet er veldig klart for løp - beina derimot er veldig usikre. For å bøte på den usikkerheten har jeg bestemt meg for å putte føttene i Adios skoa. Ho-ho, stakkars beina mine!! 


Husk TC-BUNAD 


Kommentarer

  1. Lurer fortsatt på både klær og skovalg, jeg, men det er heldigvis noen timer igjen. Ses ved fontena!

    SvarSlett
  2. Tror det går greit med kort både oppe og nede i dag:-)
    Ta de nyeste Asics skoa du Gøril!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar