Da er vi i gang!

13 nye, fullt av gamliser og første gang med den ekte treningscampruta i parken. Ah, vi er i gang!

Vinteren har vært lang i år, og mange har lengtet etter bar asfalt og plussgrader siden 1. nyttårsdag. Om vinteren tvinger alltid snø og is oss til å løpe alternative runder i parken, og dermed blir tempoet så der. Vel, i dag var vi nesten tilbake der vi skal være. For første gang siden i fjor en gang kunne vi løpe den egentlige intervallrunden vår! Og det kjentes veldig godt. Litt snø og glatt på et parti av runden, men alle klarte å holde seg på beina! Runden er på cirka 450 meter, og du kan løpe både lenger og kortere. Poenget er å komme i mål sånn cirka samtidig med de andre.

Vi måtte dele gruppa i to i dag, siden vi var så mange. Vi kjørte fem doble runder og en bonus på slutten. Da kunne du velge mellom en rask singel runde eller enda en dobbel.

Veldig mange nye i dag, så mulig vi har surra litt med navn og sånn. Uansett, gjør et forsøk på en navneliste nå. Kveldens spreke var: Andreas F, Anne D, Anne Kristine, Atle, Bibi, Birgit, Camilla, Caroline, Dordi Anne (NY!), Elin (NY!), Etty (NY!), Halvor, Heidi (NY!), Helene (NY!), Ida (NY!), Ingrid, Irene, Ivan, John Willy (NY!), Lea, Linda S, Line M G, Mari, Maria B, Mariken (NY!), Lise M, Marianne F,  Nathalie (NY!), Per-Kristian, Pål, Ragnhild, Sindre (NY!) Siri, Sissel (NY!), Tommy, Tone, Tonje, Tor Erling, Tove, Unni (NY!), Vemund, Vibeke (NY!).

Ekstra velkommen til alle dere nye! Ta imot et tips fra en gamlis: Den første gangen er verst. Nå må dere bare komme tilbake - jeg lover at formkurven vil peke mot himmels etter hvert :-) 
 
     

Kommentarer

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar