BM: Ha det gøy!

I morgen åpner løpssesongen for alvor med Fredrikstadløpet. Jeg har meldt meg på halvmaraton - og gleder meg! Nå gjenstår bare å velge sko og antrekk - det aller viktigste med andre ord. Formen er jo der:-)

Jeg står mellom tre alternativer:

Bunad og tyll
KK løpet 2012 - foto Kondis.no Heming LeiraBare bunad 
SkiLøpet 2012 - foto Kondis.noEller denne:
Jeg har i grunnen tenkt å bruke denne siste bare på kortere løp, siden jeg er litt usikker på pusteevnen. Men, sjekk ut denne videoen under her - da fremstår plutselig 21 k med lett supergirl drakt som a walk in the park. Respect Rhino!!Syns flere i Norge skulle ta løpinga mindre alvorlig!  Vil gjerne ha selskap i moroklubben:-) 

Kommentarer

 1. Det er jo ikke bare antrekket som er avgjørende for graden av "seriøsitet" da ;-) Jeg stiller i bunad men med historiens verste form! Lave skuldre, om det gjelder tyll eller form, tror jeg er bra. Lykke til ;-) silja

  SvarSlett
 2. Det er ikke bare antrekket nei Silja - men det fins i alle fall ganske enkle måter å signalisere useriøs på med tyll, kapper eller kostymer. Og, sistnevnte er det alt for lite av i løp i Norge. Det må du være enige i da?

  Det er ikke noe galt i å løpe i vanlige løpeklær altså folkens, det var ikke det jeg mente! Jeg kommer til å fortsette å løpe i singlet og split shorts, og se über proff ut. Litt nede på resultatlista:-)

  SvarSlett
 3. Supergirl.....fantastisk

  SvarSlett

Legg inn en kommentar