Running it old school!

Noen ganger har man ikke dagen. Sånn som når man ankommer trening på Bislett stadion rett over kl 19 og innser man har glemt å pakke løpetøyet... 

I dag var DEN dagen! I sekken fant jeg løpesko, og en bomull joggebukse og college genser tiltenkt å ta over treningstøyet etter dagens økt. Treningstøyet derimot, det lå fortsatt hjemme på stuebordet. Frykten for blant annet å svette i hjel (og vel litt vondt i viljen) gjorde at jeg var på vei hjem for heller å løpe ute. Men så ble jeg heldigvis overtalt av Santoucha, og som Janis tidligere har uttalt: "All you need is running shoes!" 

Heldigvis hadde de fleste her også tatt seg påskeferie, og det var ikke like ubehagelig varmt som tidligere. 

Vemund og Fredrik kjørte 10X1000meter intervaller, og hadde en god driv rundt det oransje dekket. De var svært slitne og fornøyd etter en bra økt. Trygve og jeg kjørte vårt eget løp. For min del ble det 12,5 km i (drømme)maratontempo. 

Det er i dag 13 dager til jeg skal løpe Paris maraton. Jeg vet blant annet dette blant annet fordi jeg de siste dagene har fått daglige påminnelsesmailer med tips fra arrangøren. Motivasjonen er ikke helt på plass enda, men jeg satser på at gatene i Paris kan inspirere litt mer enn "hamster-hjul-løping" i kjelleren på Bislett. I morgen tar jeg påskeferie og da blir det tvungen nedtrapping ved at løpesko byttes ut med ski. Kanskje ikke så dumt!

Kommentarer