Treningscamps nyttårsbord

Bedre sent enn aldri: Forrige fredag arrangerte vi Treningscamps nyttårsbord 2013. Vi spiste thaimat og koste oss med diskusjoner rundt det uuttømmelige temaet løping. Tror mange andre ville kalt det nerdete - for oss var det en fest. 
Line holder en liten tale.
Siri fikk selvfølgelig gave fra alle oss som setter uendelig stor pris på henne og campen. Siden hun alltid piner oss til å gjennomføre styrketrening i parken om sommeren, fikk hun et gavekort på to timer med personlig trener (som skal lære henne styrkeøvelser for langdistanseløpere). Ulempen er at hun sikkert kommer til å bruke den nye lærdommen på oss når snøen smelter («kom igjen, dere klarer 50 sit-ups!»), men vi tar sjansen. I tillegg hadde Line laget en fantastisk fin ordsky i ramme.
Blide Siri.
Ordskyen falt i smak. Mer usikker på gavekortet på PT.
På forhånd hadde vi fått spørsmål om hvilke ord vi forbinder med Siri og med Treningscamp. Siri er inspirerende, positiv og blid, for å nevne noe!
Ordsky formet som en fot, så klart!
Takk til Mari og Trygve som ordnet med middagen, og Line som fikset gaven. Merker jeg gleder meg til nyttårsbordet 2014 allerede!

   

Kommentarer