RoadID

For et års tid siden leste jeg på Janickes blogg om ID armbånd  hun hadde bestilt på nett. Av og til må man tenke på noe veldig lenge uten at det skjer noe som helst. Men så plutselig, akkurat som med ketchupflaska, skjer det noe. Jeg satte sammen mitt helt eget armbånd med navn og by og kontaktperson. Og vips - før jeg rakk tenke på hvor lang tid det ville ta over det store havet var det i postkassen. 
Stilig boksEt par ekstra bånd måtte til, må tross alt matche både bunaden og rosa, gule, røde, svarte++ løpeklær 

På Road ID kan du legge inn kontaktperson blodtype, allergier +++ Og om du som meg ikke har noe medisinsk historie å vise til eller noen plagsomme allergier kan du bruke siste linjene på et eller annet motto / slagord som du kan se på når løpeturen er lengre enn langt eller tempoet for høyt.  Dette brukte jeg lang tid på. Vanskeligste oppgaven jeg har hatt de siste ti år tror jeg. Tilsist landet jeg ned på "PAIN IS TEMPORARY - PRIDE IS FOREVER"

Det er muligens mulig å komme opp med noe bedre slagord. Kanskje.

Hvis du vil bestille et slikt bånd, har jeg et knippe på 20 rabattkoder som må brukes innen 5.mars eller noe. (- 1$ per bånd) Rabatten er kanskje ikke overveldende, men alle monner drar, ikke sant? Er du heldig med dollarkursen kan du bestille to stk og karre deg rett under 200 kr grensa med hjelp av denne rabatten. 

Jeg kjøpte slim type størrelse medium. Det fins flere størrelser både i bredden og i lengden, og farger ikke minst. Nå skal jeg kjøpe til ungene som de kan ha når vi er ute på reiser og erstatte de engangsgreiene vi har brukt før.  Løp & kjøp du også:-)
Rabattkode: ThanksSiriSlotterøy22247541

Kommentarer