Raskt og vondt

Bra oppmøte i parken i kveld; hele 15 stykk var klare for litt smerte/trening. Personlig er onsdagsøktene den eneste løpinga jeg gjør for tida, og de siste par gangene har jeg holdt overraskende høyt tempo i vintermørket. Så da måtte jeg jo teste ut farten i skrotten i dag også! 

Siri prøvde å friste oss med intervaller, siden det ikke var så kaldt, men ingen var sprø nok til å bite på det agnet. Vi gikk for den vanlige vinterrunden, som er på 1 kilometer, med mulighet for å gjenta den så mange ganger man makter. Jeg durte av gårde med Sissel O og Vemund, og vi fikk etter hvert selskap av Camilla og Trygve. 

Dagens trening inneholdt fart, men også smerte. Pulsklokka viser nå (er ikke så flink til å følge med på den underveis på treningsøktene i halvmørket) at jeg var nede i 4:48-tempo på runde 7, noe jeg anser som bra tempo på trening (bra tempo uansett, faktisk). Men, det var ikke akkurat moro. Kroppen føltes som den veide ett tonn, og jeg måtte bite tenna sammen for at det skulle gå framover. Pustet og peste. Heldigvis kan jeg være ganske nådeløs mot meg selv (jeg liker å tro at jeg kunne gjort karriere i forsvaret), og klarte å presse meg selv til å fullføre til sammen ni runder (første runde var jo bare oppvarming). Åtte runder i raskt tempo er mer enn godkjent en onsdag i februar! 

Dagens spreke: Gøril, Mari, Lea, Carina, Vemund (LYKKE TIL på 50 km på Bislett på lørdag!), Janis, Trygve, Unni Bente, Jeanette, Sissel O (comeback!), Anna A (NY! Velkommen!), Randi Helen (comeback etter fødsel - juhu!), Camilla, Siri og jeg.   
 
     

Kommentarer