Onsdag - igjen!

Dagene flyr og nå rykker våren og ikke minst løpssesongen virkelig nærmere. Det kan dere se av kalenderen vår her til høyre. I lange, kalde tider har det nesten ikke vært en eneste konkurranse å se på lista, men se nå - Drammen, Fredrikstad, Holmestrand og Halden lyser i mot deg - det begynner å hjelpe!

Vi er kommet frem til de aller siste dagene av februar, hvilket også betyr at morgendagens parkøkt er den siste økta å sanke poeng til månedens camper denne måneden. Kun to stk står med tre av tre mulige onsdager. Hvis du vil vite hvem som vinner startplassen i Sentrumsløpet må du rett og slett følge med her... Og om du vil vinne den siste, må du møte alle onsdagene i mars! Like greit å begynne allerede i morgen:-)

Vi ses!


Benytt forresten sjansen til å gi din stemme på hva du syns Campbloggen bør ha av innhold. Skal vi fortsette i samme stim med treningsrapporter etter onsdagsøktene, rapport og forhåndsomtaler av løpskonkurranser, løpestæsj, maraton, skader?? Hjelp oss til å gjøre bloggen mer interessant for dere:-)


Tror kanskje parken er glatt...

Kommentarer