Klar, ferdig, gå! Løpssesongen er i gang!

Det er lenge siden jeg har kunne si at jeg har vært hjemme en onsdag kl 20 med god samvittighet. (Da skal man jo være i parken!) Men i dag var et godt unntak.

Etter årets første innendørsløp med Bislett 50 K lørdag, var det på tiden på en real forsmak på årets utendørssesong.

Heming Leira og Sognsvann Rundt Medsols inviterte til arrangørløp i dag kl 18. Det skulle løpes en runde (ca 3,25 km), hvor den enkelte løper tok tiden selv.

Det var et stort antall påmeldte, over 70 kunne Heming melde på Facebook få timer før start. Noe frafall ble det vel underveis, men kl 1800 var rundt 50 løpere klare ved et noe mystisk og tåkelagt Sognsvann. Flere hadde kommet langveis fra,  blant annet Ingunn ("fjern-camper" i Bergen). Treningscamp var visst den best representerte gruppa - hele 7 personer var påmeldt med TC som klubb, samt flere Campere registrert på andre klubber!
Bilde "lånt" fra SRM sine hjemmesider

Arrangørløpet er et noe uformelt løp, som nevnt tar alle selv tiden og melder den inn etter målgang. Et annet annet eksempel er at arrangøren selv velger på løpe noe lettere antrukket. Bilder fra tidligere år finnes her, bilder fra årets arrangement dukker nok opp samme sted etterhvert.

Føret var bra, tettpakka snø og det fungerte bra å løpe uten pigger. Som et uformelt løp, var det variert i hvor stor grad man tok seg ut. Jeg prøvde å holde et jevnt, bra tempo og fikk en positiv opplevelse av at det faktisk gikk an å løpe litt fort tross det er vinter og kaldt. 

Heming hadde virkelig slått på stortromma med gevinster, og det ble trukket ut til sammen 5 gavekort på Løpslabbet og flere SRM tidtakerbrikker. Og det virker som det er mye flaks i TC, det var flere heldige permiemottakere i gjengen. I tillegg fikk alle deltakerpremie etter målgang: en tube kuldekrem! 


Premierte meg selv med en ny utgave av amerikanske Runner´s World, som underholdning på bussturen hjem.

En runde rundt Sognsvann var litt i minste laget for en treningsøkt, så jeg lot meg lett overtale til å løpe opp fra Gaustad med Siri. På turen ned fikk vi også følge av Kåre og Ingunn. Kåre greide att på til å komme seg ned for en ny økt i Parken kl 20, all respekt til ham. Jeg, jeg satt meg på bussen med et nytt nummer av Runner´s World :)


Kommentarer

 1. Runden rundt vannet er 3258 meter for å være helt nøyaktig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Marianne! Visste jeg burde spurt deg, du har jo god kontroll på disse meterne!

   Slett
 2. Kjempekjekt.....eg blei aldri varm eller svett når eg løp i kveld.....så tenkje det må ha vert grådig kaldt å løpe i berre trusa . Takk for følge

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, ja, noen ofrer seg virkelig! Takk for følge, håper vi ser deg i disse trakter snart igjen, så på bloggen din at du var klar for Drammen :) OG gratulerer med med ny halvmaraton pers!

   Slett

Legg inn en kommentar