En noe ekstraordinær Bislett-mandag

Det var ikke like mange folk, og heller ikke like varmt innen på Bislett i dag som forrige uke.


Vi kjørte intervaller - 10 runder à 546 meter. Ett minutt pause fra sistemann kommer i mål. (dette betyr at undertegnede gjerne får kortere pause enn de spreke gutta, håper det hjelper på utover våren!) 


Siri hadde invitert med seg en fotograf, Tore, som skal lage reportasje om løpergrupper til den nye norske utgaven av det anerkjente bladet Runners World. Bladet gis ut for første gang i april i år. Jeg er svært spent, da jeg er stor fan av den britiske og amerikanske utgaven av bladet. 
Mens noen tok dagens økt som restituering fra helgens Holmenkollmarsj, var det for andre oppladning til sesongens første løp - 50 km på Bislett førstkommende lørdag. For meg var det bare en helt alminnelig intervalløkt. Likevel var det kanskje økten som har fungert best på Bislett i år. Kanskje var det all energien som var lagret etter gårsdagens fastelavnens boller.. Hvem vet, jeg skal ihvertfall leve godt på denne lille oppturen denne treningsuka.


Gårsdagens ekstra gode grunn for en hard økt i dag
Noe kan skyldes at de fleste var iført TC bunaden. Det var litt ekstra motivasjon å løpe etter ryggen på de svarte og oransje draktene. 

De som løp i dag var Pål, Vemund, Andreas F, Christopher, Siri og Line.

Etter løpeøkten, tok Christopher ansvar for en assortert samling av diverse plankeøvelser. Huff så tungt, men har full tro på av det er verdt det.  
Onsdag er vi påplass i parken, som alltid!

Kommentarer