Boost, boost, boost

Adidas Norge hadde presselansering for #boost nå på onsdag her i Oslo. Endelig skulle de vise frem denne spennende nye løpeskoene energy boost som de har skrevet så mye om. Jeg gledet meg som en liten unge på julaften, så glad for å bli invitert og ha tid til å gå:-)
Hanne Lyngstad forteller om løpsegenskaperne

Alle fikk høre Hanne Lyngstad, Adidas Norges egen løpeekspert, snakket seg god og varm om disse fantastiske nye skoene som gir god demping, men som også er lette. De trenger ingen hvile og tåler både høy og lav temperatur. 
Energy boost 
Energy boost Rød. Boost er en ny teknologi i sålen, som gir masse demping, mye spenst i frasparket og samtidig er lett materiale. Det ser litt ut som isoporkuler. Dette nye materialet erstatter EVA som er det du finner i alle andre løpesko. Boost er en liten revolusjon, og jeg gleder meg veldig til å løpe på bar asfalt i mange, mange kilometer med disse.  Boost tåler kalde temepatutrer bedre enn EVA, som kan bli hard og dermed mister spensten i kuldegradene. 
Demo av at sålen ikke blir stiv av litt kulde
Adidas er selvsagt veldig fornøyd med å være den som lanserer dette. Og det er jeg også, for Adidas passer bra på mine føtter!


Her kunne man prøve sko eller bare forskjellen på EVA og Boost
Etter at Hanne var ferdig med sin hallelujatale over boost fikk vi testet den nye dempingen med både hvordan en kule spretter og med egne føtter. I tillegg hadde de fått inn mange sko i teststørrelsene som vi kunne gå rundt med om vi ville prøve skoen. Og det ville i alle fall gjerne jeg!
Mine føtter er tilfeldigvis maken testføttene hos Adidas, så testmodellen satt som støpt. Jeg var derfor en av få som kunne ta et par hjem, og teste de på Camp senere på kvelden. Dermed er jeg i et veldig eksklusivt selskap, det er veldig, veldig, veldig få som har disse skoene. #Den følelsen


Halleluja herfra også. Gleder meg til flere kilometer og bar asfalt. Disse bare MÅ du ha.


Kommentarer

 1. Hei,
  Gratulerer med Boost! Kjøpte et par i går og løp 17 km. De kjentes lovende ut, men ikke så revolusjonerende som Adidas sin hype-kampanje gir uttrykk for. Nå skal jeg straks ut og prøve dem på en tempo-/terskeløkt. Blir spennende å se om jeg blir mindre sliten enn vanlig.

  Hilsen
  Øistein Røisland

  SvarSlett
 2. Gratulerer selv!
  Det er vesentlig mykere å løpe på - det er min foreløpige dom. Jeg har ikke løpt mye med de ennå, kun den korte testturen på onsdag og litt mer i dag. Gleder meg til å få prøvd de skikkelig:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar