Bislett-mandag!

I dag ble det en økt for gutta (Stian, Trygve og Vemund) og en for jenta (meg!). 

Motivasjonen min var ikke helt på topp, men konkluderte sammen med Vemund at når man først er på Bislett - uten is, uten lyskryss - ja, da må man jo kjøre fart og kvalitetsøkt. 

Med maratontrening for øye fikk jeg i dag lyst å forsøke på doble runder. Så langt har jeg bare løpt enkle og tempoøkter på Bislett. En dobbel runde er i overkant av en km, nærmere bestemt 1092 meter. 

Ettersom gutta løper klart fortere enn meg passet det at jeg løp min egen økt mens de kjørte enkle runder. Dermed hadde de ingen unnskyldninger for litt lengre pauser - så forhåpentligvis fikk de kjørt seg litt ekstra de også! 

Jeg tjuvstartet litt og fikk følge av Vemund på min første doble - slik fikk han en noe "rolig" runde mellom tempoøkt og intervaller (jeg lar meg inspirere av treningsiveren!). Deretter løp jeg for meg selv, men rakk å hilse på gutta mellom rundene. 

Det ble fem doble på meg, og ti enkle på gutta. Jeg forsøkte meg på en "bonus" runde på slutten, men det ble med en halv... Tror jeg trenger Siri for å la meg overtales til slikt.

Onsdag er vi på plass i parken igjen - jeg gleder meg til å se om solsteiken har etterlatt spor av vår også der!

Kommentarer