Uken med det rare i

Den uken som kommer har liksom alt: Innetrening på Bislett (mandag), løping ute i parken (onsdag), gratis skismørekurs (torsdag) og nyttårsbord med oppvarmingsløp på fredag. Månedskifte er det også, så månedens Camper for januar skal forhåpentligvis æres og hedres med startplass i Sentrumsløpet.

Det er bare å plukke med seg godbitene!
Som vanlig er all trening helt gratis - det er bare maten (og drikken) på fredag du må betale for.

Kommentarer

 1. Er alle som er med godt trente? Jeg har veldig lyst til å bli med, men jeg er ikke godt trent i det hele tatt!

  SvarSlett
 2. Nei, her er mange ulike nivå. Vi har også en løype som kan gjøres lengre og kortere, etter den enkeltes nivå. Baktroppen ønsker seg alltid flere:-)

  Når vi løper rolige runder i parken holder "hovedpuljen" ca 6:00 per kilometer, mens baktroppen kanskje har opp mot 7 min per km.

  Når vi løper de korte rundene med langt flere snarveimuligheter er nivåforskjellene mye større. De raskeste løper da på ca 3:30 min/km, de fleste mellom 4 og 5 min/km, stor gruppe mellom5 og 6 min/km. De korte rundene "går fortere" fordi vi tar pauser:-) Da kan man stå over noen runder de første onsdagene, slik at man får tatt seg helt inn til neste runde.Alt er lov!:-)

  Veldig, veldig mange har kommet til oss i parken med stor usikkerhet om de greier å henge på. Kom og prøv,det er eneste måte å finne det ut!

  Velkommen:-)

  SvarSlett
 3. Så deilig å høre:-) Jeg løper en del intervaller på tredemølle, men har løpt mindre utendørs. Skal prøve å bli med, har lyst til å bli med på I Form-løpet (første løp!). Men må få det til å passe med resten av familien (logistikk-utfordringer)... Dere trener hver onsdag kveld frem til 1. juni? Holder dere på en time?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar