Stjerneklar Camp

Vakkert, kaldt og hyggelig. Tre beskrivende ord for kveldens Treningscamp i Frognerparken!


Vi var bare 7 stk som møttes, kanskje ikke så rart når gradestokken viste 17 minus i morges. Enhver kan vel bli motløs av mindre. Men, vi sju som møttes fikk en veldig hyggelig og fin økt. 8 rolige (de opplevdes ikke rolige - noen dro godt på der fremme) runder i 1 km løypa vår. Stjerneklart og en flott måne, perfekt underlag med hardpakket snø. Kan det bli bedre? Njaa, det kunne godt vært fem-seks grader varmere for min del altså;-)

De kalde og hyggelige i kveld: Gøril, Ingrid, Lea, Siri, Synne, Tove og Vemund. De som etter kveldens økt står med fire av fire mulige onsdager i januar er meg og Gøril, siden jeg er diskvalifisert er det altså nå kun en mulig med full pott i januar. Full pott betyr startplass i Sentrumsløpet...

Kommentarer

 1. Det var en utrolig deilig økt, selv om den var kald! Forøvrig kunne det godt merkes at det ligger et lokk av kulde over byen, lufta hadde et hint av peis, nesten som grillosen fra sommeren..
  Men hey, jeg har karret meg tilbake på trening, også? Er det slik at jeg skal regne med at Sentrumsløpet blir debutløpet mitt for sesongen, da Siri? I såfall tusen takk! Da er det bare om å gjøre å få inn distansen og så farta, godt det er noen måneder igjen :)
  Satser på ny camp neste onsdag!

  SvarSlett
 2. Billetten er din fra neste onsdag, om du tikker inn det siste krysset;-)

  Du ha feid all konkurranse til side så langt - så syns det lover bra!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar