Smørekurs!

Jeg har en kollega som er god på smøring av ski, han smører og smører hele vinteren til sønnen sin som er konkurranseløper. Jeg har vært så frampå at jeg har spurt han om han kan holde et smørekurs for oss Camperne - jeg vet mange av dere skal gå renn nå i vinter. Og er dere like blanke som meg tror jeg han har ett og annet triks. Min skismøringskompetanse dreier seg stort sett om farvebrettet til swix sett i forhold til antall kuldegrader...

Løping er gøy og krever lite smørning, men mange vil kanskje ha annet på beina nå?

Han kommer til å si litt mer om hva han går gjennom når vi lander på tidspunktet, men jeg vil nå bare lodde stemningen litt. Er det interesse for slikt kurs? Det blir holdt innendørs i månedsskifte januar / februar, og han kommer til å både demonstrere og preike. Selvsagt gratis :-) 

Skriv i kommentarfeltet!   

Kommentarer

  1. Jepp! Jeg stiller gjerne så jeg krysser fingre for at tidspunktet ikke kolliderer med kondismøter, spinningtimer, utenlandsreiser, artikkelskriving, helgejobbing, barnetrening.... hva har jeg glemt nå? Å jo: undervisning, retting av eksamensoppgaver, journalistoppdrag.....zzzzzzzz YOU get my point ;-)

    SvarSlett
  2. Jeg er for. Jeg skal nemlig (for samboeren sin skyld) prøve å mildne skihatet mitt noe... :-p

    SvarSlett
  3. Helt topp, Siri! Dette vil jeg svært gjerne få med meg, så lenge tidspunktet passer :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar