Rundt og rundt

Tross at i dag var en av de mildere dagene vi har hatt den siste måneden, bar det likevel innendørs i dag for kveldens intervalløkt.

VI har kommet godt i gang på Bislett. Flere møter opp i god tid før kl 20, og løper godt fra seg allerede før intervalløkten.
Stille før stormen - mandag kveld er banen langt i fra tom. Foto: Marianne

Dessverre er det ikke bare vi som setter pris på en god økt som start på uka. Det er fortsatt svært mange folk og utrolig varmt nede i kjelleren. Men litt utfordringer i form av forbiløping må man jo ha, og varmen gjør at man kan ta fram det fine sommerløpetøyet og drømme om når man kan løpe i shorts og t-skjorte ute:)

Vi løp intervaller - 10 runder med ca 1 minutts pause. Det var tungt, har enkelt og greit ikke flere ord. Derimot gjorde det skikkelig godt - etterpå!

De som var på plass på Bislett i dag var:
Trygve, Vemund, Marianne, Maria, Paal, Knut og Line


Dette er en ekstra spesiell uke for Treningscamp. Ikke bare er vi klare som alltid i Frognerparken kl 20 på onsdag, på fredag skal vi endelig slippe oss løs med Nyttårsbord. Dette blir en hyggelig anledning til å treffes uten treningstøy. (Eller kanskje ikke helt uten treningstøy - da det er foreslått vorspiel i form av en løpetur) Har du enda ikke meldt deg på kan du ta kontakt med Mari, som opplyser at det fortsatt er et par ledige plasser.

Kommentarer