Prinsipper til glede og besvær

Jeg har gått hardt ut i vinter og kalt innetrening for pingletrening. Jeg hakke løpt en meter inne denne eviglange og bikkjekalde sibirske vinteren vi har nå. Kors på halsen og ti kniver i hjertet. Ikke en meter. Men dessto flere meter ute i minus altfor mye. 

Er jeg stolt? JA! Selvsagt. Er jeg litt for kjepphøy? Ja, trolig. Må jeg lide for det? Ja, veldig.

I dag for eksempel. Tretten minus. Laber kropp, mest lyst til å legge meg under pleddet. Ikke lyst i det hele tatt til å stikke nesa utenfor døra.  Blir påminnt at jeg jo kan trene på Elixia. At det teller selv om ikke GPSn sier så. At det ikke er pingletrening når det er så kaldt og kroppen skriker NEI. Men, ærlig talt! Prinsipper er prinsipper! Og hva er poenget med å løpe hvis ikke GPS klokka registrerer kilometerne?? Og, hva er poenget med å løpe hvis jeg ikke får kommet meg ut??

Ja, så jeg kom meg ut da. 
HAH og dobbeltHAH!Syns Silja sa det veldig godt på face; Silja - Dørstokken 16-1. Jeg har ikke tellinga på mine, men dørstokken har sålangt 0 (NULL!!) her. Endomondo viser at jeg har løpt ute 14 ganger sålangt i 2013.  Så, Siri-dørstokken 1-22 januar 2013: 14 - 0.  PS! Parken i morgen kl åtta - uansett antall kuldegrader. Husk ull og mange lag. Hardt og fint føre i parken. 4 stk står med alle onsdagstreninger sålangt i 2013 - hvem er tøff nok i morgen kveld??

Kommentarer

  1. Well done! At dørstokken gikk av med seieren på mandag tror jeg kroppen min hadde godt av, så jeg kan leve med den..... selv om det svir litt å ha måttet gi fra meg et poeng til dørstokken (grrr!!), svir i egoet ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar