Parken i kveld igjen!

Så er det jaggu onsdag igjen - huhei som tida løper avsted!

Parken er ganske hvit og fin, ingen glatt og farlig is da jeg løp gjennom i går kveld. Men, noen har polert snøen med noe mystisk, fordi den virket ganske glatt og frasparket mitt ble liksom litt tafatt. Tror derfor jeg vil anbefale brodder/pigger eller rolige runder i parksprintløypa. Regner med vi blir såpass mange at vi kan dele gruppa i to om det fins ulike ønsker for kvelden!

Bli med!
     
PS! Nyttårsbord fredag 1. februar. Se Facebookgruppa eller send mail

Kommentarer

 1. Hvis jeg greier å løsrive meg fra "very important science" så stikker jeg innom for noen ROLIGE runder i PIF-løypa; tok nemlig kun med piggfri sko på jobb i dag....

  SvarSlett
 2. Jeg FORSOV meg (!) til trening... :-(

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne ha hatt dere begge med i kveld jenter. En kom for tidlig og en sovna... harde tak i januar!!:-)

  Kommer nye sjanser!

  SvarSlett
 4. jeg sier bare: herregud og bedre lykke neste gang ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar