Nyttårsbord for Treningscamp!

Oi, oi, oi! Vi har fått følgende invitasjon fra Trygve og Mari (aka TCs festkomité): 


Treningscamps festkomite inviterer herved til nyttårsbord! Ettersom julebordet uteble, har vi jo til gode å feire all den gode løpinga i 2012.

Påmeldingsfrist: 20. januar (pga. bordbestilling).

Hvem: Alle campere (en gang camper, alltid camper). Det holder lenge at du bare har vært med en gang eller av og til. Det er vel og lov å debutere som camper på nyttårsbordet - men da er vorspiel obligatorisk (se under).

Hvor: Yaya´s restaurant på Majorstua (Industrigata 36, sidegate til Bogstadveien).

Når: Fredag 1. februar kl. 19.30 (sted og tidspunkt kan bli endret avhengig at deltakerantall - men dette er planen).

Dress code: Adidas er lov under tvil, men for en gangs skyld er det vel hyggelig å se dine løpekollegaer i noe annet enn treningsklær? Halvpent til pent er anbefalt men ikke påkrevd.

Vorspiel: Før dagen nærmer seg vil det sannsynligvis bli invitert til løpevorspiel for de som orker slikt. F.eks. et lite tempoløp med drikkepauser underveis. Forslag mottas med takk, og endelig plan vil bli annonsert i kommentarfeltet her.


Eventuelt nachspiel over samme lest er høyst frivillig og ikke minst på eget ansvar.


Det er opprettet et eget arrangement på Facebook, der du kan melde deg på. Du kan også melde deg på nyttårsbordet ved å sende en e-post til Mari eller Trygve.
 
Og til slutt - det er viktig å av og til feire oss selv, alle de flotte prestasjonene i 2012 og alle de flotte løpeøktene på en annen måte enn å bare løpe enda mer. Håper derfor at flest mulig blir med! 


Jeg er definitivt med, håper vi ses 1. februar! 

 
     

Kommentarer