Mørkt og kaldt - men akk så deilig!

Det er mørkt og kaldt ute. Vi er allerede halvveis i januar - noe som vel også betyr halvveis igjennom vinteren. 

Likevel var det deilig å komme seg ut i parken. I parksprintløypa er det godt belyst, og kulden var ikke verre enn at Andreas tok initiativ til intervaller med stigning også denne gang. Kun Trygve bet på. 

Resten kjørte runder i parksprintløypa - tilsammen 8 km. De siste rundene ble tempoet skrudd opp gradvis og jeg var godt sliten mot slutten. 

I dag var Siri i det gavmilde hjørnet, og undertegnede kan absolutt reklamere for hyppig deltakelse i parken. Minner om at Sentrumsløpet sponset løpsdeltakelse til gavepotten til månedens camper nå i vinter - om man skulle behøve litt ekstra motivasjon til å komme seg ut i parken onsdagene fremover!

De som møtte i parken i dag var: 
Andreas F, Atle, Camilla, Carina, Gøril, Kåre, Lea, Line, Mari, Per Kristian, Siri, Synne og Trygve


Vi har også startet nedtellingen til nyttårsbordet - fredag 1. februar braker det løs! Har du ikke meldt deg på enda må du gjøre det innen 20. januar enten på Facebook eller send epost til Mari eller Trygve. Det jobbes også for et ekte TC-vors (les:løping), følg med på Facebook og blogg for mer informasjon.


I kveld var forresten Siri hovedinnslaget på Ukas forsprang - en ukentlig livesending på nettet om løping i regi av Heming Leira. Fikk du ikke med deg innslaget kan du se det her

Kommentarer