Mandagstrening på Bislett

Det er allerede en god stund siden det ble slutt på mandagsbakkene for sesongen. Men det betyr jo ikke at man ikke kan/skal trene også på mandager! 

Bislett er et godt alternativ nå i disse mørkeste, kaldeste og glatteste vinterukene. Noen av oss har allerede møttes der flere kvelder, til intervaller eller langdrag eller valgfri trening. Mulighetene er mange - det viktigste er at vi kan treffes og motivere hverandre til å løpe :-) Banen er åpen for alle fra kl 19, fellesøktene har gjerne startet kl 20 og vi holder på til det stenger kl 21. 

Vi har jo noen veldig flinke intervallsjefer blant oss, håper de kan fortsette å sjefe litt over oss andre når de er der. Jeg er ikke veldig glad i å være sjef, bare så det er sagt!

For de av dere som ikke kjenner til Bislett som treningsalternativ, ta en titt på hjemmesidene www.bislettstadion.no. Der står alt du trenger å vite og litt til.

Fint å bruke facebook for å gjøre avtaler, men i utgangspunktet kan vi vel si det så enkelt som at de som vil møtes på Bislett mandager kl 20 (eller tidligere). 

 

Kommentarer