Takk for det gamle!

Løpsåret 2012 ble et år fylt av sprengte barrierer og MYE moro. Over har jeg samlet noen bilder som viser litt av mangfoldet en enkel sjel som meg selv kan oppleve på ett år: Fniseløpet KK-mila, gleden over å ha jogget knappe 2,5 kilometer på ei strand i Sri Lanka, lettelsen over å nå Tryvannstårnet i regnet, kjendismøte med Christopher McDougall og til slutt en fin tur i nysnø ute på Bygdøy i desember. 

Et år som glad mosjonist består (heldigvis) av mer enn konkurranser, men her er noen glimt fra alle løpene jeg deltok i også: 
Nordmarka halvmaraton, Hytteplanmila, KK-mila, Holmenkollstafetten og Leap Oslo.

Konkurranser 2012: 

Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten, Leap Oslo, Nordmarka halvmaraton, Frøylandsvatnet rundt, Nordmarkstraver'n (15 km), Drammen halvmaraton, KK-mila, Oslo maraton (21 km), Oslos bratteste, Hytteplanmila. 
Skoene mine etter Nordmarkstraver'n.

Oppturer: 

Persa i alle løpene jeg har deltatt i tidligere!!! Og overrasket meg selv med gode tider på alle de andre. Jeg trodde ikke jeg var konstruert for sånt, jeg.

Med på dette regnskapet hører også utrolig mange gode, fine og harde treningsøkter. Mandagsbakkene, fra Smestad til Tryvannstårnet, er gode eksempler på økter der jeg formerlig kjente at kroppen ble sterkere for hver gang (med et par unntak). Treningscamp er gull!
Mandagsbakker. Fælt underveis - fantastisk på toppen.

Nedturer: 

Etter solskinn kommer regn, eller hva det nå heter. Hytteplanmila 20. oktober ble årets siste løp for meg, der jeg fullførte på 45:47. Jublende glad for resultatet, men selve løpet føltes pyton. VELDIG slitsomt, og det siste beviset jeg trengte for at 10 km IKKE er min greie. Etter denne konkurransen, var løping blytungt. Jeg fortsatte med treningsturer, men kroppen hang ikke med. Alle øktene var bare tunge og slitsomme, og jeg ble sur av ikke å få det til. Heldigvis kunne jeg heller trene mye pilates og yoga, noe som fungerte bra. Tror det var lurt ikke å kutte ut løping helt, men heller innse at jeg ville hente energi og se framgang med andre treningsformer. 
Kloke ord hentet fra Runner's Worlds novemberutgave.

Mål for 2013: 

Jeg har holdt på med løping i ganske nøyaktig tre år nå. Og aldri vært skadet! Ja, jo, noen vondter her og der har det blitt, men det er jo helt naturlig. Målet for 2013 er derfor definitivt å fortsette å holde seg skadefri, gjennom å trene variert og satse på både løping, yoga, pilates, styrketrening og ski gjennom årets sesonger. 

Også var det dette med tider og resultater, da... Vanskelig, men ok: Akkurat nå klarer jeg 20 armhevinger. I 2013 vil jeg klare 40! Og jeg vil løpe mila på under 45 minutter! ;-) 

Godt nyttår til alle sammen! 

     

Kommentarer

  1. 40 armhevinger!!!!!!!! Gærne jente :-) Men det, og mila på sub 45, klarer du helt sikkert! Godt nytt år Lise Marit!

    SvarSlett
  2. Godt nytt år! Hehe, jeg hadde tenkt å skrive 30 armhevinger, men det virket litt daft å bare øke med 50 prosent ;)

    SvarSlett
  3. Herlig oppsummering Lise - gleder meg til å følge deg i 2013!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar