Stivfrosne gluteus maximus

Selv Siri, som hadde dratt på seg tre bukser, frøys i kveld. Kanskje ikke så rart, jeg tror det var 12 eller 13 minus i parken. Da er det jammen godt at fine folk som Jørgen kan varme oss med disse ordene: – Selv om det hadde vært bra skiføre i kveld, hadde jeg likevel kommet hit.

Vi var en liten, men motivert gjeng i dag. Siri tok en veldig klok avgjørelse da hun foreslo å løpe parksprintløypa 5-6 ganger, uten pauser. Parksprinten er en runde på en kilometer i Frognerparken, og veldig fin som avveksling i kaldt vær. Man får trent, men slipper å presse seg i tøffe intervaller. Det ble faktisk sju runder til slutt, og Marianne og Andreas bestemte seg for å løpe tre til uten oss andre. Da jeg kom hjem, hadde jeg ei mil på klokka, og det er jeg superfornøyd med!

Synes det var utrolig hyggelig med litt lavere tempo og desto mer krefter til å skravle med folk i dag. Andreas og jeg fant ut at vi begge er i gang med et styrkeprosjekt i vinter. Is og kulde inviterer ikke akkurat til å løpe hardt og lenge (utendørs), så det er neppe dumt å investere litt i styrkeøvelsene i stedet.

Kveldens campere: Jørgen, Andreas, Lea, Marie A, Line, Marianne, Siri og jeg. Takk for ei fin økt!

   

Kommentarer

  1. Takk for sosial og hyggelig økt alle!!
    Godt med varm dusj etterpå:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar