Gledelig jul!

Håper dere har hatt en avslappende og fin julefeiring så langt - og at dere er klare for en liten Treningscamp i parken i kveld på andre juledag!

Kanskje er det flere enn meg som har vært så heldige med mange pakker med treningstøy  og løpesko i - det gleder jeg meg til å prøve:-) Tipper det er flere som har fått seg nye klokker med GPS og pulsmåler - eller hva?Jeg har ikke vært i parken de siste dagene, så jeg vet ikke hvordan underlaget er. Hvis noen vet er det bare å skrive i kommentarfeltet. Jeg går inntil videre ut i fra at det er glatt også i kveld.


Ses vi? 20:00


Premier til månedens Campere Hege og Mari kan tas med, gi beskjed om dere kommer:-)

Kommentarer

 1. God jul og god tur! Jeg er støl absolutt over alt så jeg vurderer å ligge på sofaen med bena høyt i absolutt HELE dag.... selv om det høres forlokkende ut med noen runder i parken i kveld!! ;-)

  SvarSlett
 2. Så sant ingen andre gjør krav på min tilstedeværelse et helt annet sted i kveld, er jeg klar for noen runder i parken kl 20! Er vi heldige har noen vært der og måkt forholdene klare for oss, og da er det vel et realt godt snøunderlag, dvs ikke nødvendigvis så glatt? Vi kan jo håpe!

  SvarSlett
 3. Som det laver ned med snø her nå blir det neppe glatt - bare skikkelig tungt:-)
  Det trenger vi etter all julemat og kos!

  SvarSlett
 4. Min plan A er absolutt å komme, skal på familiebesøk nå og prøver å holde igjen på kalkunen.

  SvarSlett
 5. Jeg fikk løpehansker og kompresjonssokker av min kjære! :)

  SvarSlett
 6. Så kult Guro - håper du får brukt de masse i vinter:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar