Vinn et par icebug!

Vinteren er her, og med den kommer både kulde og snø - og av og til også skikkelig speilhålke. Da er det godt å ha et par skikkelig piggsko på løpesko hylla. Nå har du sjansen til å vinne et par!

Løpeskjørt gir i samarbeid med Treningscamp bort et par slike til en veldig heldig Camper!
De kommer i tre friske og fine farger:
Icebug Anima turkis
Icebug Anima lilla
Icebug Anima rosa (litt utplukket i str)

Jeg kjøpte meg et par Icebug Anima i fjor, det var så mange dager med is at jeg ikke så noen annen utvei hvis jeg da ikke skulle bli mølleløper (!!). Jeg liker å løpe utendørs, så det ble piggsko. Og, de er jeg superfornøyd med:-)

De sitter virkelig bra på isen, helt ok på snø - lite egnet på bar asfalt, etter min mening. De er veldig lette, og har lite/ingen demping - så jeg har lagt i et par såler. Skoen kan også brukes i krevende terreng med og uten snø. Jeg er uovervinnelig når jeg løper på hålka med disse, intet mindre! Tror jeg måtte opp en halv str.

Dette skriver svenske Icebug om skoa si (på svorsk):Dette er en lett terreng og vinterløpesko med BUGrip-teknologi. Dynamiske pigger med topper av karbidstål (karbonstål?) gir slitesterkt allroundgrep som gjør det mulig for deg å beholde ditt naturlige, avslappede (?!!) løpesteg selv om underlaget er glattt. Formede snordetaljer strammer hælens posisjon, samtidig som forfoten kan røre seg fritt. Sålens fleksible oppbygning og nøytrale demping støtter fotens naturlige bevegelse uten overdreven kontroll. 
Anatomisk formet lest og "memory foam" (mangler oversettelse...) rundt hælen gir fantastisk komfort. Forstærkningar på tå og sidene, samt hel gummisåle, beskytter foten mot å slå i stein. 
Formstøpt lettvekts EVA gir behaglig støtdemping. Vannavvisende material i overdel.
Anima BUGrip gir fantastisk løpsfølelse og grep på alt fra tørr asfalt til ren is! 


Vil du vinne en slik?
Skriv i kommentarfeltet hvilket løp som er din neste konkurranse og hvilken ambisjon du har. (Du må delta på fellestreningen vår for å få premien din)
Vinneren trekkes neste helg - svarfrist fredag kveld.

Løpeskjørt er en nettbutikk (drevet av initiativtaker til Mossjonistene - gratis løpegruppe i Moss) som gir Treningscampere rabatt. De selger alt fra løpeskjørt, KT tape, topper, løpejakker, kompresjonsstrømper, armvarmere, hansker, shorts ++ 
Får å få rabatten må du registrere deg - og du må selvsagt møte i parken!


Kommentarer

 1. Mitt neste løp er bislett 24 timers, målet mitt der er og komme over 150 km

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til Kåre!
   Skal forsøke å få tid til litt heiajobbing:-)
   Har en hemmelig drøm om langløp jeg også, etter hvert. Vel, kanskje ikke sååå hemmelig da!

   Slett
 2. Mitt neste løp er også Bislett 24h (like gæern som Kåre) og målet mitt er å holde meg våken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dere er helt gærne, men også i vanvittig god form! Fy flate så fort det gikk i Frankfurt, i Barcelona har du vinger!

   Slett
  2. Lykke til til deg også Marianne!!

   Slett
 3. Mitt neste løp er Gøteborgsvarvet og jeg har veldig lyst til senke persen fra 2.07 til under 2 timer blank. Men da trenger jeg vinterløpesko så jeg får trent ekstra godt ;)

  SvarSlett
 4. Wow, for en fantastisk premie!
  Mitt neste løp ble plutselig bestemt etter et søk på kondis sine terminlister samme kveld New York maraton ble avlyst. Jeg må bare løpe et maraton 2012, så da blir det Jessheim Vintermaraton 18. november. Tillater meg fortsatt å holde fast ved mitt opprinnelige (noe høye) mål om en sub-4 tid, men slipper ikke denne forkjølelsen snarest må tiden gjerne nedjusteres. I tillegg beholder jeg målet mitt fra mitt første maraton: å fullføre med et smil og et ønske om å løpe enda et maraton!

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til Kipt med New York.

   Slett
  2. Er det bare full distanse på Jessheim Line?
   Følte veldig med deg da NY røk!

   Slett
 5. Mitt neste planlagte løp er CPC loop (halvmaraton) i Haag den 10. mars 2013. Kan jo selvsagt være det plutselig dukker opp noe annet som en melder seg på før den tid. I min fødeby Bergen arrangeres det jo flere fine løp gjennom vinteren. Er nå tilfeldighetene slik at jeg er der en gang det er løp, så er det nok frem med skoene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er trygg på at du hopper på enhver løpsmulighet som byr seg ja Peer, og at du representerer Campen godt!

   Slett
 6. Mitt neste løp boir Sentrumsløpet og da skal ( eller vil) jeg under 50 min!! Er det sol fra skyfri himmel og over 10 plussgrader skal jeg vurdere Jessheim v.m. Halv, men det spørs vel... Icebugs hadde uansett vært nice:)
  Elisabeth W

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bare å komme i parken gjennom vinteren Elisabeth, så tar du has på 50 grensa! Blir sikkert noen Bislett økter også kjennerjeg Christopher & co rett:-)

   Slett
 7. Jeg er ikke med i trenings camp 8selvom jeg ville, men litt for lang å dra for trening. Blir nok en "camper" hvis noen starter avdeling "Drammen" hm? Så jeg kan ikke vinne sko! måtte bare skryte litt. Min neste konkuranse er om 30 DAGER!!! Honolulu Maraton. Det er fortsatt mulig å melde seg på, de stenger aldri, noen flere?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har jo premie tilgode også Ania! Du vant MiCoach i Londonkonkurransen:-) Send meg en mail - eller melding på face!

   Slett
  2. Og, som du ser, vi har en fjernCamper i Kongsberg me dPeer over her!

   Slett
 8. Jeg håper at formen er tilbake, slik at jeg kan delta i Sentrumsløpet igjen neste år. Ønsket er under 50 min, et realistisk mål er vel hvis jeg er kjempeflink med trening, ca 55 min. Det synes jeg må være bra debut etter fødsel, eller?

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig Gøril!! Gleder meg til du er tilbake :-)
   Du er i gang, og det er kjempebra. Om det blir 55 eller 50 allerede i vår er ikke så farlig, det viktigste er at du er i gang. Det er min mening!

   Slett
 9. Målet mitt er å trykke ut en frisk unge i mai 2013 og løpe 5km løp på rundt 25 minutter i juli/august. Her snakker vi langtidsplanering. Jeg håper å kunne fortsette å jogge utover vinteren uten kvalme/ bekkeløsning eller andre plager. Kryss fingerer og tær for meg. Ses i parken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Easy peasy Anna. Jeg prøvde jo samme greie i mai 2013 og med Iformløpets 5 km (som er akkurat passe for kort) fikk jeg en knalltid under 24(?) allerede i juni. Meld deg på iformløpet:-)

   Slett
 10. Mitt neste løp er halvmaraton på Jessheim, og målet er vel egentlig bare å cirka tangere Oslo Maraton-tiden på ca. 1.50. Usikker på formen (har sittet litt rusk (les: slim) i brystet) og vintertilpasningsevnen, så vi får vel se. Fokuset er uansett på å klare å tøye strikken lenger frem mot våren og fullføre Edinburgh marathon med glans :-)

  SvarSlett
 11. Lykke til på Jessheim - og kult at du blir med til Edinburgh!

  SvarSlett
 12. Mitt neste løp er nok Sentrumsløpet 2013. Da er målet å slå Chirsti.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hårete mål Maria!!
   Et mål du ikke kan påvirke 100% selv er å gå hardt ut, for jeg regner med Chirsti gjør hva som helst for at det ikke skjer!
   Litt usikker på hvem av dere jeg skal heie på:-)

   Slett
  2. Jeg tror ikke Chirsti lar meg vinne på walkover, så nå er vi straks påmeldt begge to. Og hvis jeg bare trener uhorvelig mye, og spiser masse sjokolade kvelden før (suksessoppskrift fra Oslo Maraton), har jeg en viss sjanse. Kanskje.

   Slett
  3. Har veldig trua på sjokolade!!

   Slett
  4. He he! Brått ble mitt neste løp bestemt - sentrumsløpet 2013! Målet er helt klart å slå Maria ;-)!

   Jeg tar med litt sjokolade til start jeg, Maria, så har vi litt å løpe på! (Å satse på at konkurrenten forspiser seg på sjokolade er vel ikke dirty triks?! ;-))

   Chirsti

   Slett
 13. Sentrumsløpet neste her også, målet er å slå alle sammen :-) (Egentlig bare å komme under 45' som i fjor).

  SvarSlett
  Svar
  1. Likte godt det første målet ditt Jan Sverre! Du syns åpenbart Marias mål er puslete:-)

   Slett
 14. Mitt neste løp blir vel Sentrumsløpet, og da er et litt ambisiøst mål å komme under 40 min!
  Men mitt hovedmål for 2013 er å løpe mitt første maraton noensinne. Og helst på under 4 timer. Sted ikke bestemt ennå, men håper det kan bli Edinburgh eller Stockholm i mai/juni! Får jeg ikke til det, blir det nok Stavanger eller Oslo maraton.

  SvarSlett
  Svar
  1. Mange Sentrumsløpfolk her - vi blir en stor gjeng i 2013 også ser det ut til!
   Bli gjerne med til Edinburgh Trygve, vi vurderer å dra alle sammen med to små og to store - kanskje noe for dere også?

   Slett
 15. Jeg holder meg til gjørmehullene - mitt neste løp (hvis det ikke skjer noe overraskende) blir Råskinnet i mai. Målet mitt: Våtere, skitnere, raskere!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar