Trekning: Icebug Anima

Konkurransen har vært åpen en uke, og nå er det på tide å trekke!Vinneren velger seg en Icebug ANIMA i turkis, lilla eller rosa hos løpeskjørt.no

Med i trekningen har vi:
Ania
Anna B
Chirsti
Elisabeth W
Gøril
Jan sverre
Kåre 
Lea
Line S
Mari L
Maria B
Marianne F
Monique
Peer
Trygve

Og vinneren er:  Den som fikk utdelt lodd nr 5.....


Gikk hardt ut med tøff målsetning for Sentrumsløpet 2013...M.....
aria B!Grattis:-)
Og lykke til med trening fram mot Sentrumsløpet, jeg skal heie ekstra på deg (Sorry Chirsti, men slik offensiv innstilling fortjener litt ekstra !)

Kommentarer

  1. YES!!! Tenk at jeg skulle vinne noe! Nå er det ingen unnskyldninger å falle tilbake på dersom jeg (mot formodning) ikke skulle klare å løpe fortere enn Chirsti. Og Jan Sverre.

    SvarSlett
  2. Gratulerer Maria! Det var vel fortjent! Det var du som introduserte meg for Treningscamp og fikk meg til å innse at løping faktisk er gøy og sosialt. Nå bidrar du sterkt til å holde løpemotivasjonen min oppe igjennom vinteren - så tusen takk! ;-)

    SvarSlett
  3. Herlig å ha dere med alle sammen, og kult at man tør utfordre på denne måten. Både av Maria og Jan Sverre, spesielt kanskje sistnevnte... Jeg tror Maria har større sjanser for å lykkes med sin målsetning, uavhengig av disse piggskoene!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar