Noe nytt og annerledes

Det var litt færre folk i parken i dag. Så få at Siri greide å huske alle navnene selv. Likevel flere enn at jeg kunne gjort det. Dagens magiske tall ble 16. Været var bra: mildt og bart, og kun litt yr. 

I dag kunne Siri tilby en litt annerledes intervalløkt: Enkel, dobbel, enkel, dobbel osv. Nei, ikke pyramider, men enkelt og greit annen hver. Til sammen fire av hver. 

For min del opplevde jeg at tempoet var noe lavt på de doble rundene (var nok også litt sliten), men de enkle rundene ble raskere og raskere. En ny variasjon i intervallsett gjør også at tiden flyr ekstra fort. Plutselig var det dags for en siste bonus runde. Kun 30 sekunders pause etter en dobbel runde, likevel ble det et høyt tempo. En lureøkt kalte Siri det, med gode muligheter for å dra frem det lille ekstra. 

I tillegg til Siri sine sedvanlige heiarop , gjorde også Mari en prisverdig innsats på å heie sine medløpere frem. Fikk et skikkelig smil om munnen når jeg hørte hennes muntre stemme ute i mørket rope ut "snart halvveis!". 

De som var med i mørket: Bjørnar, Carina, Halvor, Helge, Janis, Jeanette, Jørgen, Karoline, Lea, Line, Lise, Mari, Marie, Per-Kristian, Unni Bente og Siri.

Kommentarer