Månedens Camper - oktober

Vi er nesten kommet halvveis i november, dager og uker flyr avsted, jeg blir lett litt bakpå! Men, vinneren skal kåres og premieres! 
Kun 1 Camper er registrert med samtlige onsdagsøkter i parken i oktober måned i år. Nei, forresten to, men den ene er meg og jeg teller ikke:-)

Den som dermed blir Månedens Camper for oktober får en velfortjent overraskelse i parken i kveld.

Løpeskjørt med matchende t-skjorte fra Adidas. Det går i ulike toner av blått, men innertighsten på skjørtet er grønn! 


Hvis du gjerne vil vinne slikt er det bare å møte opp i parken! I premiehaugen er det alt fra løpesokker, treningsskjorter, tighst, jakker, flasker, Ringer Drink+ osv. Denne gangen gravde jeg opp et helt sett, og det gjorde jeg fordi jeg syns vinneren denne måneden fortjente noe ekstra. Ikke bare bidrar hun stort her på bloggen og i parken, hun hjelper meg med å holde orden på deltakerlister etter hver økt - og hun ble også snytt for NY Marathon

Månedens Camper i oktober er Line!


Regner med vi får se et bilde med en kropp inni klærne også etter hvert:-)

Tidligere vinnere av Månedens Camper
Det er jevnlig andre konkurranser her også, nå kan du vinne et par tøffe og knallgode piggsko. Avsluttes fredag!

Kommentarer