I solidaritet med de helsprø

Gisper du bare ved tanken på halvmaraton? Er du overbevist om at maratonløpere er supermennesker programmert til å utholde langsom smerte? Vel, da er det bare å holde seg fast: Førstkommende lørdag arrangeres et løp som heter Bislett 24 timer. Jepp, det betyr ett døgn med løping på Bislett stadion. Marianne og Kåre er tøffe og sprø nok, de har meldt seg på! I solidaritet med dem, kjørte vi derfor fem doble runder i parken i kveld. Single runder inviterer som kjent til litt mer fart. Men det skal sies at vi faktisk løp to single runder til slutt - for å presse ut siste rest av innsats. 

For min egen del gikk kveldens økt sånn passe, jeg sliter fremdeles med å få opp farten og finne tilbake til lettheten i steget når jeg løper. Prøver i stedet å være flink til å gjøre noen styrkeøvelser og tøye ut skikkelig etterpå. Tror det er bra for løpeskrotten ;-)

Kveldens deltakere i parken: Line, Hege, Mari, Marianne, Maria, Synne, Kåre, Helge, Tor Erling, Atle, PK, Jørgen, Henrik, Bård, Ragnar (NY!), Pål, Andreas og Gjermund/Bjørnar. Det siste navnet er vi altså usikre på, meld fra her eller på Facebook hvis du kan oppklare mysteriet.

Da gjenstår det å ønske 24-timersløperne lykke til!!!

   

Kommentarer