Hvitkledd park


I kveld var det klart for sesongens første hvitkledde Treningscamp. Et par minusgrader, en del is på veien til parken - men mest tettpakket snø som underlag i parken på runden vår. Best feste hadde man definitivt med pigger - men de piggfrie klarte seg overraskende godt. Ingen knall og fall

Siden det lå en tynt og fint lag med snø i hele parken ble det en ganske lys og hyggelig kveld. Ingen hodelykter var i arbeid, min lå godt i lomma. Hansker, buffer og pannebånd ble også kastet etter hvert. Det er kaldt i starten, men på Treningscamp er det god mulighet til å få opp varmen i kroppen!
Sesongens første tur for Icebug´ene - sitter som støpt!

De som våget seg ut på glattisen i kveld fikk 5 doble og 1 singel i bonus, etter de faste oppvarmingsrundene da så klart, var disse 19(!):

Barbo, Birgit, Bård, Carina, Elisabeth A, Erlend, Helge, Henrik (ny!), Ingebjørg, Johnny(ny!), Jørgen (ny!), Karoline, Lea, Mari, Maria A, Silje M (ny!), Siri, Sissel O og Tove

Flere hadde lest i Aftenposten forrige uke om de ulike gratistilbudene som fins - og kom for å teste ut Treningscamp. Håper dere kommer tilbake - det blir lettere etterhvert:)



Kommentarer